Trail Race Kopaonik 2018

3. Trail Race Kopaonik održaće se u periodu od 27. do 29. jula 2018. godine, na Kopaoniku, u organizaciji Udruženja “Na sve strane”


Ovogodišnji Trail Race Kopaonik, koji se održava pod sloganom “Trčanje je zabava. Trčanje je trening. Trčanje je strast!” održaće se na teritoriji NP Kopaonik, sa startom u subotu, 28.07.2018. godine, u 11:00 časova, ispred Konaka.


Programom Trail Race-a Kopaonik predviđeno je održavanje sledećih trka: 7K Kopaonik - za sve ljubitelje trčanja; 15K Kopaonik - završi trku budi pobednik; Trka parova na 7 km, Biznis trka na 7 km; Trail race Kids - trka za najmlađe, podeljena na kategorije za decu od 2 do 12 godina.


KO? 3. Trail Race Kopaonik

ŠTA? planinska trka, planinsko trčanje

KAD? od 27. do 29. jula 2018.

GDE? Kopaonik


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i “Expo-a”, “Eliminator trke”, “Pasta party-a” i propratnih dešvanja koji su na programu od petka, 27.07. do nedelje 29.07.2018. godine.


Pravo učešća na Trail Race-u Kopaonik imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trail Race-u Kopaonik obavljaće se do 23.07.2018. godine, putem online formulara na sajtu http://www.prijavazatrku.rs/trailracekopaonik.htmlNapomena:

 • Prijave na dan trke neće biti moguće.

 • Svi učesnci moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na trci kako bi prijava za trku bila kompletna.

 • Uplate kotizacije za trku moraju biti izvršene zaključno sa 23.07.2018.godine, odnosno zaključno sa istekom promotivnog periodom u okviru kojeg su izvršili prijavu za trku i stekli pravo na cenu iz tog perioda.

 • Prijava će se smatrati da nije validna ukoliko nije izvršena i ulapata kotizacije.

 • Svi učesnici trke prihvataju da organizatoru ustupe svoje lične podatke radi evidenitiranja prijava (ime i prezime, naziv kluba, kontakt telefon, pol, godinu rođenja, e-mail..).

 • Popunjavanjem prijave za trku, učesnici prihvataju pravilnik trke i uslove korišćenja.

 • Svi učesnici prilikom preuzimanja startnog broja popunjavju i Izjavu o odricanju od odgovornosti.

 • Svi učesnici prihvataju da se njihove fotgrafije, video materijal i ostali promo materijali urađeni na trci „ Trail race Kopaonik “, mogu nesmetano koristiti od strane organizatora, odnosno Sportskog udruženja „Na sve strane“

 • Minimalna starosna dob za samostalno učestvovanje na trci je 18 godina (učesnici moraju biti rođeni nakon 28.07.2000.).

 • Za maloletne učesnike obavezna je saglasnost roditelja ili staratelja overena u sudu ili opštini.

 • Svi učesnici moraju osigurati da su fizički i zdravstveno sposobni za učestvovanje na trci “Trail race Kopaonik”

 • Organizator zadržava pravo da ne odobri nastupanje učesnicima koji ne ispunjavaju pomenute kriterijume.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.07.2018. do 29.07.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Udruženje Na sve strane
Mesto:
Kopaonik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@trailracekopaonik.com
Web sajt: http://trailracekopaonik.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...