x

CrossFit takmičenje Koloseum kup 2018

CrossFit takmičenje Koloseum kup 2018

5. CrossFit takmičenje Koloseum kup održaće se u subotu i nedelju, 28. i 29. jula 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Sportskog udruženja Koloseum 021.


CrossFit takmičenje Koloseum kup predstavlja sportsku manifestaciju koja se već tradicionalno svakog leta održava u Novom Sadu. Celukupna ideja i organizacija su pod rukovodstvom sportskog udruženja „Koloseum 021“ iz Novog Sada, i njegovog osnivača - Dejana Stevića. Koloseum kup godinama služi i kao svojevsno okupljanje najboljih crossfit takmičara koji vreme iskoriste kako za nadmetanje i proveru fizičke spreme, tako i za druženje, uz to, učesnicima i gostima otvara mogućnost da se kroz brojne propratne sadržaje upoznaju sa najnovijom opremom iz sfere crossfita i najkvalitetnijom suplementacijom. Do sada je kroz takmičenje prošlo preko 500 takmičara iz zemlje i regiona koji su imali priliku da pokažu spremnost da, neretko, i u jako teškim vremenskim uslovima, pomere granice svojih mogućnosti i svaki atom snage ulože ne bi li došli do pobedničkog postolja. Cilj crossfit takmičenja Koloseum kup je promocija zdravlja, zdravog načina života i svakodnevne fizičke aktivnosti, odnosno podizanje svesti da su sport i svakodnevna aktivnost neophodni i sastavni deo našeg života.


KO? 5. CrossFit takmičenje Koloseum kup

ŠTA? crossfit, takmičenje

KAD? 28. i 29. jula 2018.  

GDE? Novi Sad


Ovogodišnje crossfit takmičenje Koloseum kup održaće se u Novom Sadu, uz učešće preko 120 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


Programom crossfit takmičenja Koloseum kup predviđeno je da prvog dana takmičenja (subota, 28.07.2018) bude kvalifikacioni dan dan, u okviru koga će takmičari imati priliku da kroz nekoliko WOD-ova (Workout Of the Day) izbore svoje mesto u polufinalu i finalu koji će se održati narednog dana (nedelja, 29.07.2018.) u prostoru Crossfit kluba Baš Čelik u Novom Sadu.


Pravo učešća na crossfit takmičenju Koloseum kup imaće svi zainteresovani punoletni građani, bez gornjeg limita u godinama, uz plaćanje kotizacije. Takmičenje je otvoreno za oba pola. Takođe, takmičenje je otvoreno za sve nivoe spremnosti, a u skladu sa godinama starosti i nivoom fizičke spremnosti, takmičari se dele na Elite i Scaled kategorije.



Napomena:

  • Donja granica za učešće je 18 godina.

  • Scaled kategorije imaju nešto jednostavniji program, sa manjim opterećenjima u kilogramima, dok u Elite kategoriju potpadaju iskusni crossfit takmičari koji iza sebe imaju priznate rezultate iz ovog domena.


Više informacija o crossfit takmičenju Koloseum kup možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 12 84 821 (Dejan Stević).



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.07.2018. do 29.07.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Koloseum 021
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: dekistevic@gmail.com
Web sajt: http://dekistevic.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...