CrossFit takmičenje Koloseum kup 2018

5. CrossFit takmičenje Koloseum kup održaće se u subotu i nedelju, 28. i 29. jula 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Sportskog udruženja Koloseum 021.


CrossFit takmičenje Koloseum kup predstavlja sportsku manifestaciju koja se već tradicionalno svakog leta održava u Novom Sadu. Celukupna ideja i organizacija su pod rukovodstvom sportskog udruženja „Koloseum 021“ iz Novog Sada, i njegovog osnivača - Dejana Stevića. Koloseum kup godinama služi i kao svojevsno okupljanje najboljih crossfit takmičara koji vreme iskoriste kako za nadmetanje i proveru fizičke spreme, tako i za druženje, uz to, učesnicima i gostima otvara mogućnost da se kroz brojne propratne sadržaje upoznaju sa najnovijom opremom iz sfere crossfita i najkvalitetnijom suplementacijom. Do sada je kroz takmičenje prošlo preko 500 takmičara iz zemlje i regiona koji su imali priliku da pokažu spremnost da, neretko, i u jako teškim vremenskim uslovima, pomere granice svojih mogućnosti i svaki atom snage ulože ne bi li došli do pobedničkog postolja. Cilj crossfit takmičenja Koloseum kup je promocija zdravlja, zdravog načina života i svakodnevne fizičke aktivnosti, odnosno podizanje svesti da su sport i svakodnevna aktivnost neophodni i sastavni deo našeg života.


KO? 5. CrossFit takmičenje Koloseum kup

ŠTA? crossfit, takmičenje

KAD? 28. i 29. jula 2018.  

GDE? Novi Sad


Ovogodišnje crossfit takmičenje Koloseum kup održaće se u Novom Sadu, uz učešće preko 120 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


Programom crossfit takmičenja Koloseum kup predviđeno je da prvog dana takmičenja (subota, 28.07.2018) bude kvalifikacioni dan dan, u okviru koga će takmičari imati priliku da kroz nekoliko WOD-ova (Workout Of the Day) izbore svoje mesto u polufinalu i finalu koji će se održati narednog dana (nedelja, 29.07.2018.) u prostoru Crossfit kluba Baš Čelik u Novom Sadu.


Pravo učešća na crossfit takmičenju Koloseum kup imaće svi zainteresovani punoletni građani, bez gornjeg limita u godinama, uz plaćanje kotizacije. Takmičenje je otvoreno za oba pola. Takođe, takmičenje je otvoreno za sve nivoe spremnosti, a u skladu sa godinama starosti i nivoom fizičke spremnosti, takmičari se dele na Elite i Scaled kategorije.Napomena:

  • Donja granica za učešće je 18 godina.

  • Scaled kategorije imaju nešto jednostavniji program, sa manjim opterećenjima u kilogramima, dok u Elite kategoriju potpadaju iskusni crossfit takmičari koji iza sebe imaju priznate rezultate iz ovog domena.


Više informacija o crossfit takmičenju Koloseum kup možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 12 84 821 (Dejan Stević).Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.07.2018. do 29.07.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Sportsko udruženje Koloseum 021
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
dekistevic@gmail.com
Web sajt: http://dekistevic.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...