Trka 4 elementa 2018

Multi štafetna trka pod nazivom “Trka 4 elementa” (eng. 4 Elements race) održaće se u subotu, 07. jula 2018. godine, na planini Rtanj.


Trka 4 elementa predstavlja najtežu sportsku štafetnu bitku u istoriji outdoor sportova. Svaki tim se sastoji od pet različitih sportista – individualaca. Trkač, pilot, plivač, kajakaš i mauntinbajker, svaki od njih se takmiči u svom elementu (voda, vazduh, zemlja) a svaki od njih je i vatra u svom elementu . Zašto vatra? Vrlo prosto – napor je takav da se ne može opisati rečima!


Ovogodišnja Trka 4 elementa, koja predstavlja najveću multi štafetnu trku u Srbiji, održaće se na planini Rtanj - Bovansko jezero.


KO? Trka 4 elementa

ŠTA? trka, trčanje, kajak, mtb, paraglajding, plivanje

KAD? 07. jula 2018.

GDE? Planina Rtanj


Programom Trke 4 elementa predviđena su takmičenja timova u u pet disciplina: Kajak (10 km); Paraglajding (20 km); Planinski biciklizam - MTB (33 km); Planinsko trčanje Trail (10 km); Plivanje (3,8 km). Start takmičenja predviđen je u 08:00 časova. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da prvo startuju trkači.

Pravo učešća na Trci 4 elementa imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni timovi, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 9000 dinara (75 eura) po timu.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trci 4 elementa obavljaće do 15.06.2018. godine, putem online forumlara na sajtu http://4elements.rs


Za najuspešnije timove Trke 4 elementa predviđene su vredne nagrade, i to: Novčane nagrade za I mesto 800 euara, II mesto 500 eura, III mesto 250 eura; Za najbolje rezultate po sportovima / kategorijama predviđene su posebne nagrade.


Napomena:

  • Samo u slučaju lošeg vremena se može pomeriti start za kasnije ili čak sutradan (nedelja 08.jul).

  • Obavezne lekarske potvrde, umesto njih važe i licence za 2018. (pilotska, mtb, kajak…).

  • Svi timovi u punom sastavu moraju biti kod hotela Ramonda u selu Rtanj u petak 07.jula između 17 i 21h u štabu trke.


Više informacija o Trci 4 elementa možete dobiti putem i-mejl adrese skyrunning.serbia@gmail.com 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 07.07.2018. do 07.07.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
skyrunning.serbia@gmail.com
Web sajt:
http://4elements.rs

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski polumaraton 2018
+ Plivački maraton Ada Međica 2018
+ MTB Maraton Balkan Extreme 2018
+ BP triatlon 2018
+ Trail Race Kopaonik 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...