MTB trka Tri strane Kopaonika 2018

5. MTB trka Tri strane Kopaonika održaće se u periodu od 27. do 29. jula 2018. godine, na Kopaoniku, u organizaciji Udruženja “Na sve strane”


Ovogodišnja MTB trka Tri strane Kopaonika, koja se održava pod sloganom “Testiraj svoje granice - Izaberi svoju stranu” održaće se na teritoriji NP Kopaonik, sa startom 29.07.2018. godine, u 10:00 časova, ispred Konaka.


Programom MTB trke Tri strane Kopaonika predviđene su tri staze, i to: Mali maraton - za sve ljubitelje biciklizma (25 km; 760 mnv; vremenski limit 4h); Srednji maraton - savršena mera prave avanture (54 km; 1980 mnv; vremenski limit 5h); Veliki maraton - testiraj svoje granice (71 km; 2700 mnv; vremenski limit 7h); ali i “Trka parova” u okviru malog maratona, u ovoj kategoriji, timovi od po dva učesnika voze jedan uz drugog stazu malog maratona. Kako biste kompletirali stazu i ostvarili plasman, vi i vaš partner u timu morate da budu zajedno sve vreme tokom trke, a razmak između partnera ne sme biti veći od dva minuta na kontrolnim punktovima. Dozvoljeni su muški, ženski kao i mix timovi.


KO? 5. MTB trka Tri strane Kopaonika

ŠTA? mtb maraton

KAD? od 27. do 29. jula 2018.

GDE? NP Kopaonik


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i “Expo-a”, “Eliminator trke”, “Pasta party-a” i propratnih dešvanja koji su na programu od petka, 27.07. do nedelje 29.07.2018. godine.


Pravo učešća na MTB trci Tri strane Kopaonika imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivane zainteresovanih učesnika/ca za učešće na MTB trci Tri strane Kopaonika obavljaće se do 23.07.2018. godine, putem online formulara na sajtu http://www.prijavazatrku.rs/

Napomena:

 • Prijave na dan trke neće biti moguće.

 • Svi učesnci moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na trci kako bi prijava za trku bila kompletna.

 • Prijava će se smatrati da nije validna ukoliko nije izvršena i ulapata kotizacije.

 • Svi učesnici trke prihvataju da organizatoru ustupe svoje lične podatke radi evidenitiranja prijava (ime i prezime, naziv kluba, broj UCI licence, kontakt telefon, pol, godinu rođenja, e-mail..).

 • Popunjavanjem prijave, učesnici prihvataju “Pravilnik trke i uslove korišćenja”

 • Svi učesnici prilikom preuzimanja startnog broja popunjavju i Izjavu o odricanju od odgovornosti.

 • Svi učesnici prihvataju da se njihove fotgrafije, video materijal i ostali promo materijali urađeni na trci „Tri strane Kopaonika“, mogu nesmetano koristiti od strane organizatora, odnosno Sportskog udruženja „Na sve strane“.

 • Minimalna starosna dob za samostalno učestvovanje na trci je 18 godina (učesnici moraju biti rođeni nakon 29.07.2000.).

 • Za maloletne učesnike obavezna je saglasnost roditelja ili staratelja overena u sudu ili opštini.

 • Svi učesnici moraju osigurati da su fizčki i zdravstveno sposobni za učestvovanje na trci “Tri strane Kopaonika”.

 • Svi učesnici osim licenciranih takmičara moraju imati lekarski pregled ne stariji od 6 meseci urađen kod lekara.

 • Učesnici sa takmičarkim legitimacijama (licencirani takmičari) u obavezi su da pokažu važeću markicu za tekuću sezonu koja garantuje da su fizički i zdravstveno spsobni i da imaju uplaćeno osiguranje.

 • Svi učesnici trke moraju koristii isključivo bicikle namenjene za brdski biciklizam koje pokreće ljudski pogon. Učesnici moraju osigurati da su njihovi bicikli tehnčki ispravni na dan trke, a pogotovo veliku pažnju moraju posvetiti bezbednosti, proveriti kočnice i ostale vitalne delove bicikla.

 • Organizator zadržava pravo da ne odobri nastupanje učesnicima koji ne ispunjavaju pomenute kriterijume i da u bilo kom trenutku zatraži na uvid pomenuta dokumenta.

 • Organizator ne snosi nikakvu odgovrnost ukoliko dođe do štete ili povrede kod učesnika, opreme ili kod treće strane ukoliko je prouzrokovana neispravnošću učesnikovog bicikla.Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.07.2018. do 29.07.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Udruženje Na sve strane
Mesto:
Kopaonik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@tristranekopaonika.rs
Web sajt: https://www.tristranekopaonika.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...