x

MTB trka Tri strane Kopaonika 2018

MTB trka Tri strane Kopaonika 2018

5. MTB trka Tri strane Kopaonika održaće se u periodu od 27. do 29. jula 2018. godine, na Kopaoniku, u organizaciji Udruženja “Na sve strane”


Ovogodišnja MTB trka Tri strane Kopaonika, koja se održava pod sloganom “Testiraj svoje granice - Izaberi svoju stranu” održaće se na teritoriji NP Kopaonik, sa startom 29.07.2018. godine, u 10:00 časova, ispred Konaka.


Programom MTB trke Tri strane Kopaonika predviđene su tri staze, i to: Mali maraton - za sve ljubitelje biciklizma (25 km; 760 mnv; vremenski limit 4h); Srednji maraton - savršena mera prave avanture (54 km; 1980 mnv; vremenski limit 5h); Veliki maraton - testiraj svoje granice (71 km; 2700 mnv; vremenski limit 7h); ali i “Trka parova” u okviru malog maratona, u ovoj kategoriji, timovi od po dva učesnika voze jedan uz drugog stazu malog maratona. Kako biste kompletirali stazu i ostvarili plasman, vi i vaš partner u timu morate da budu zajedno sve vreme tokom trke, a razmak između partnera ne sme biti veći od dva minuta na kontrolnim punktovima. Dozvoljeni su muški, ženski kao i mix timovi.


KO? 5. MTB trka Tri strane Kopaonika

ŠTA? mtb maraton

KAD? od 27. do 29. jula 2018.

GDE? NP Kopaonik


Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i “Expo-a”, “Eliminator trke”, “Pasta party-a” i propratnih dešvanja koji su na programu od petka, 27.07. do nedelje 29.07.2018. godine.


Pravo učešća na MTB trci Tri strane Kopaonika imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivane zainteresovanih učesnika/ca za učešće na MTB trci Tri strane Kopaonika obavljaće se do 23.07.2018. godine, putem online formulara na sajtu http://www.prijavazatrku.rs/

Napomena:

  • Prijave na dan trke neće biti moguće.

  • Svi učesnci moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na trci kako bi prijava za trku bila kompletna.

  • Prijava će se smatrati da nije validna ukoliko nije izvršena i ulapata kotizacije.

  • Svi učesnici trke prihvataju da organizatoru ustupe svoje lične podatke radi evidenitiranja prijava (ime i prezime, naziv kluba, broj UCI licence, kontakt telefon, pol, godinu rođenja, e-mail..).

  • Popunjavanjem prijave, učesnici prihvataju “Pravilnik trke i uslove korišćenja”

  • Svi učesnici prilikom preuzimanja startnog broja popunjavju i Izjavu o odricanju od odgovornosti.

  • Svi učesnici prihvataju da se njihove fotgrafije, video materijal i ostali promo materijali urađeni na trci „Tri strane Kopaonika“, mogu nesmetano koristiti od strane organizatora, odnosno Sportskog udruženja „Na sve strane“.

  • Minimalna starosna dob za samostalno učestvovanje na trci je 18 godina (učesnici moraju biti rođeni nakon 29.07.2000.).

  • Za maloletne učesnike obavezna je saglasnost roditelja ili staratelja overena u sudu ili opštini.

  • Svi učesnici moraju osigurati da su fizčki i zdravstveno sposobni za učestvovanje na trci “Tri strane Kopaonika”.

  • Svi učesnici osim licenciranih takmičara moraju imati lekarski pregled ne stariji od 6 meseci urađen kod lekara.

  • Učesnici sa takmičarkim legitimacijama (licencirani takmičari) u obavezi su da pokažu važeću markicu za tekuću sezonu koja garantuje da su fizički i zdravstveno spsobni i da imaju uplaćeno osiguranje.

  • Svi učesnici trke moraju koristii isključivo bicikle namenjene za brdski biciklizam koje pokreće ljudski pogon. Učesnici moraju osigurati da su njihovi bicikli tehnčki ispravni na dan trke, a pogotovo veliku pažnju moraju posvetiti bezbednosti, proveriti kočnice i ostale vitalne delove bicikla.

  • Organizator zadržava pravo da ne odobri nastupanje učesnicima koji ne ispunjavaju pomenute kriterijume i da u bilo kom trenutku zatraži na uvid pomenuta dokumenta.

  • Organizator ne snosi nikakvu odgovrnost ukoliko dođe do štete ili povrede kod učesnika, opreme ili kod treće strane ukoliko je prouzrokovana neispravnošću učesnikovog bicikla.



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.07.2018. do 29.07.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Na sve strane
Mesto: Kopaonik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@tristranekopaonika.rs
Web sajt: https://www.tristranekopaonika.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...