x

Trofej Beograda u badmintonu 2017

Trofej Beograda u badmintonu 2017

U petak i subotu, 15. i 16. septembra 2017, Sportski centar “Slodes“ (Borska 92 f, Beograd) biće poprište turnira koji posle, Prvenstva Srbije, ima najdužu tradiciju od svih badminton događaja u Srbiji. Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2017 u badmintonu biće održan po 17. uzastopni put, a kao i svih ranijih godina odlična osvojena na njemu za sve takmičare i takmičarke imaće neku posebnu težinu. Organizatori turnira, koji, kada su seniori u pitanju, nosi najvišu nacionalnu A kategoriju, su Badminton savez Beograda, Badminton klub Beograd i Badminton klub Clear, dok su Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Turistička organizacija Srbije i Badminton savez Srbije pokrovitelji ovog značajnog badminton događaja. XVII Kup grada – TROFEJ BEOGRADA 2017 u badmintonu ima i kategoriju zvaničnog juniorskog kupa, a naredna dva dana na njemu će se oglediti igrača uzrasta do 9, 11 13 i 15 godina.


U subotu, 15. septembra, start takmičenja zakazan je za 10 časova, a na “meniju“ biće okršaji u seniorskom muškom i ženskom singlu gde titule od proše godine brane Luka Milić, odnosno Marija Sudimac. I u subotu mečevi počinju u 10 časova, a ovaj, drugi, dan turnira rezervisan je za duele u seniorskim muškim, ženskim i mešovitim parovima, kao i u singlovima svih juniorskih konkurencija. Pored muškog i ženskog singla na seniorskom A turniru i u konkurenciji muških parova učestvovaće prošlogodišnji pobednici – Andrija Doder i Milić. Konkurencija ženskih i mešovitih dublova dobiće nove pobednike, pošto će Nataša Pavlović i Sudimčeva, odnosno Igor Bjelan i Milica Simić nastupiti u drugim kombinacijama.


Prijatelji XVII Kupa grada – TROFEJA BEOGRADA 2017 u badmintonu, na kojem će se boriti predstavnici deset klubova – Bk Banat (Zrenjanin), BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Dinamo (Pančevo), BK Fanatik (Vršac), BK Novi Sad, BK Helianthus (Novi Sad), BK Ravens KG (Kragujevac), BK Pančevo i BK Zmajevi (Kruševac), su Olimpijski komitet Srbije, Sportski savez Srbije, Sportski savez Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, “Tin šped“, “Yonex“, “Naša Koka Plus“, “Ledeni Kvas“ i “Voda Aqua Gala“.


Autor: Badminton savez Beograda Održavanje: od 15.09.2017. do 16.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Badminton savez Beograda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@basb.org.rs
Web sajt: http://www.basb.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...