Trofej Beograda u badmintonu 2018

18. Trofej Beograda u badmintonu (Kup Grada) održaće se u subotu i nedelju, 15. i 16. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Badminton kluba Beograd i Badminton saveza Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Badminton saveza Srbije.


Ovogodišnji Trofej Beograda u badmintonu održaće se u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji (Beograd), uz učešće 80 badmintonaca i badmintonki iz 10 klubova, a u skladu sa pravilima Badminton saveza Srbije.


Programom Trofeja Beograda u badmintonu predviđeno je da se u subotu, 15.09.2018. godine održi A turnir u parskim konkurencijama i B i C turnir u pojedinačnim konkurencijama. Dan kasnije na terenu će se naći juniori i juniorke koji će se na Juniorskom kupu nadmetati u pet uzrasnih kategorija – do 9 (konkurencija Play to fun), do 11 godina (muški i ženski singl), do 13 godina (muški i ženski singl i dubl), do 15 godina muški i ženski singl i do 17 godina muški i ženski singl i dubl).


KO? 18. Trofej Beograda u badmintonu

ŠTA? badminton, takmičenje

KAD? 15. - 16. septembar 2018.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Na turniru, koji posle Prvenstva Srbije ima najdužu tradiciju od svih badminton događaja u našoj zemlji, za odličja boriće se – BK Banat (Zrenjanin), BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Dinamo (Pančevo), BK Fanatik (Vršac), BK Helianthus (Novi Sad), BK Novi Sad, BK Pančevo, BK Ravens KG (Kragujevac) i BK Zmajevi (Kruševac).

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 15.09.2018. do 16.09.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u badmintonu 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Badminton klub Beograd; Badminton savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@bkbeograd.org.rs
Web sajt: http://www.bkbeograd.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...