x

Trofej Beograda u badmintonu 2018

Trofej Beograda u badmintonu 2018

18. Trofej Beograda u badmintonu (Kup Grada) održaće se u subotu i nedelju, 15. i 16. septembra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Badminton kluba Beograd i Badminton saveza Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Badminton saveza Srbije.


Ovogodišnji Trofej Beograda u badmintonu održaće se u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji (Beograd), uz učešće 80 badmintonaca i badmintonki iz 10 klubova, a u skladu sa pravilima Badminton saveza Srbije.


Programom Trofeja Beograda u badmintonu predviđeno je da se u subotu, 15.09.2018. godine održi A turnir u parskim konkurencijama i B i C turnir u pojedinačnim konkurencijama. Dan kasnije na terenu će se naći juniori i juniorke koji će se na Juniorskom kupu nadmetati u pet uzrasnih kategorija – do 9 (konkurencija Play to fun), do 11 godina (muški i ženski singl), do 13 godina (muški i ženski singl i dubl), do 15 godina muški i ženski singl i do 17 godina muški i ženski singl i dubl).


KO? 18. Trofej Beograda u badmintonu

ŠTA? badminton, takmičenje

KAD? 15. - 16. septembar 2018.

GDE? Ada Ciganlija (Beograd)


Na turniru, koji posle Prvenstva Srbije ima najdužu tradiciju od svih badminton događaja u našoj zemlji, za odličja boriće se – BK Banat (Zrenjanin), BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Dinamo (Pančevo), BK Fanatik (Vršac), BK Helianthus (Novi Sad), BK Novi Sad, BK Pančevo, BK Ravens KG (Kragujevac) i BK Zmajevi (Kruševac).





Autor: Marko Skorić Održavanje: od 15.09.2018. do 16.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Badminton klub Beograd; Badminton savez Beograda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@bkbeograd.org.rs
Web sajt: http://www.bkbeograd.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...