x

Teniski turnir Dijabetes open 2017

Teniski turnir Dijabetes open 2017

Teniski turnir Dijabetes open održaće se subotu i nedelju, 30. septembra i 01. oktobra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Udruženja za borbu protiv dijabetesa Grada Beograada - Plavi krug, u saradnji sa Teniskim klubom Victoria i GO Savski Venac.


Cilj turnira, pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom je i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja Plavi krug.

Ovogodišnji teniski turnir Dijabetes open održaće se na terenima TK Victoria (Sportsko selo Savski Venac; ul. Deligradska bb) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova.

Pravo učešća na teniskom turniru Dijabetes open imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho - fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, a koji žele da daju podršku osobama koje žive sa dijabetesom.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na teniskom turniru Dijabetes open obavljaće se putem telefona na broj +381 60 35 777 99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com

Više informacija o teniskom turniru Dijabetes open možete dobiti putem telefona na broj +381 60 35 777 99 ili putem e-maila office@tkvictoria.com

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.09.2017. do 01.10.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Plavi krug; TK Victoria
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@tkvictoria.com
Web sajt: http://www.plavikrug.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...