x

Evropsko prvenstvo u rvanju 2017

Evropsko prvenstvo u rvanju 2017

Evropsko prvenstvo u rvanju održaće se u periodu od 30. aprila do 07. maja 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Organizacionog odbora takmičenja i Rvačkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Pokrajinske Vlade i Grada Novog Sada.  


Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u rvanju održaće se u hali Spens (ul. Sutjeska 2), u Novom Sadu, uz učešće više od 700 rvača iz 38 evropskih zemalja, a u skladu sa pravilima Rvačkog saveza Srbije i Svetske rvačke federacije.

Programom Evropskog prvenstva u rvanju predviđena su takmičenja u grčko-rimskom i slobodnom stilu za seniore i seniorke. Srbija će imati predstavnike u obe konkurencije i oba stila, a boje Srbije predstavljaće sledeći borci: Kristijan Fris, Davor Štefanek, Aleksandar Maksimović, Viktor Nemeš, Petar Balo, Dejan Franjković, Nikolaj Dobrev, Mihail Kadžaja i Nemanja Pavlović.

Pravo učešća na Evropskom prvenstvu u rvanju imaće svi zainteresovani i kvalifikovani takmičari/ke u kategoriji seniora i seniorki.
 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.04.2017. do 07.05.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Rvački savez Srbije
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.wrestling-serbia.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...