ICF Svetski kup u sprint kanuu 2017

ICF Svetski kup u sprint kanuu održaće se u periodu od 01. do 04. juna 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Kajakaškog saveza Srbije i Međunarodne kajakaške federacije.


Ovogodišnji ICF Svetski kup u sprint kanuu održaće se na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) u Beogradu, u skladu sa pravilima Međunarodne kajakaške federacije (ICF).


Programom ICF Svetskog kupa u sprint kanuu predviđeno je da se održi 191 trka u četiri dana. Prvog dana takmičenja na Svetskom kupu na Savskom jezeru nadmetaće se samo parakajakaši. Trke počinju u 13:30 kvalifikacijama u kategorijama KL1, KL2, KL3, kao i u VL2 i VL3. Takmičenje u polufinalima veslaće se od 15 časova i 15 minuta, dok će finalne trke u tri kategorije startovati sat vremena kasnije (VL1 u obe konkurencije i VL2 i VL3 u ženskoj konkurenciji).
Drugog dana takmičenje počinje od 08:30 i u jutanjem programu veslaće se kvalifikacije i polufinala u trkama na 1000 i 500 metara u kajaku jednosedu i dvosedu, kao i u kanuu jednokleku i dvokleku u obe konkurencije. Pre poslepodnevnog programa veslaće se četiri finalne trke u konkurenciji parakajakaša (KL1 u obe konkurencije i KL2 u ženskoj i VL3 u muškoj konkurenciji), dok od 16 časova počinju kvalifikacione trke na 200 i 500 metara u obe konkurencije u K1 i K2, odnosno u C1 i C2.

Prepodnevni program trećeg dana takmičenja rezervisan je za trke za plasman kao i za trke A finala (8 trka) na 1000 i 500 metara. Osim toga, veslaće se i 4 finala u konkurenciji parakajakaša. Za poslepodnevni program trećeg dana Svetskog kupa planirane su polufinalne i kvalifikacione trke na 200 i 500 metara.

Poslednjeg dana Svetskog kupa u prepodnevnom programu veslaju se trke za plasman ali i čak dvanaest trka A finala na dve stotine i petstotina metara. Za sam kraj takmičenja na Svetskom kupu rezervisane su trke na 5000 metara u kategorijama K1 i C1 u obe konkurencije.

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 01.06.2017. do 04.06.2017.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: ICF Svetski kup u sprint kanuu 2017

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Kajakaški savez Srbije; Međunarodna kajakaška federacija
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@kajaksrbija.rs
Web sajt:
http://wc2017.kayakserbia.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Turnir u basketu 3x3 - Red Bull Reign - Srbija...
+ Jedriličarsko takmičenje Tešketova regata 2017
+ Euro Micro kup u jedriličarstvu 2017
+ Streličarsko takmičenje Jelisavetin kup 2017
+ Svetski kup u veslanju - Beograd 2017

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ ICF Svetski kup u sprint kanuu 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...