Evropski kup u trčanju na 10 Km 2017

21. Evropski kup u trčanju na 10 Km održaće se u subotu, 10. juna 2017. godine, u Minsku (Belorusija), u organizaciji Atletskog saveza Belorusije i Evropske atletske asocijacije (EAA).


Evropski kup u trčanju na 10 Km predstavlja takmičenje koje se održava jednom godišnje, počevši od 1997. godine, u organizaciji Evropske atletske asocijacije (European Athletics Association - EAA).

Ovogodišnji Evropski kup u trčanju na 10 Km održaće održaće se u Minsku u Belorusiji, u skaldu sa pravilima Evropske atletske asocijacije (EAA).

Programom Evropskog kupa u trčanju na 10 Km predviđena su pojedinačna i ekipna takmičenja u muškoj i žeskoj konkurenciji.

Pravo učešća na Evropskom kupu u trčanju na 10 Km imaće svi zainteresovani i kvalifikovani takmičari/ke u konkurenciji seniora i seniorki.

Najuspešniji takmičari/ke na prošlogodišnjem takmičenju koje je održavno 2016. godine, u  Mersinu (Turska) bili su: Daniele Meucci (Italija) u muškoj, odnosno Esma Aydemir (Turska) u ženskoj konkurenciji. U ekipnoj konkurenciji najuspešnije ekipe bile su reprezentacija Italije u muškoj, odnosno reprezentacija Velike Britanije u ženskoj konkurenciji.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.06.2017. do 10.06.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski savez Belorusije; Evropska atletska asocijacija (EAA)
Mesto:
Minsk (Belorusija)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...