x

Plivačko takmičenje Novogodišnji kup 2016

Plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se u subotu, 24. decembra 2016. godine, u Kragujevcu, u organizaciji Plivačkog kluba Foka - Kragujevac.


Ovogodišnje plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se na zatvorenom bazenu (dužina 50 m; 8-10 staza; temp.vode 26 stepeni; elektronsko-ručno merenje vremena) SC Park u Kragujevcu, u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS) i FINA.

Programom plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 50 m kraul; 50 m delfin; 50 m prsno; 50 m leđno; 4x50 m kraul štafeta (A, B, V); 4x50 m mešovito štafeta (G, D, Đ).

Pravo učešća na plivačkom takmičenju Novogodišnji kup imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A (2010 i mlađi); B (2009); V (2008); G (2007); D (2006); Đ (2005); u muškoj i ženskoj konkurenciji,  uz plaćanje startnine u iznosu od 600 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na plivačkom takmičenju Novogodišnji kup obavljaće se putem i-mejl adrese ninoslav014@live.com

Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđene su sledeće nagrade: Medalјe za prva tri takmičara u svakoj kategoriji i disciplini; Pehar (plaketa) i robna nagrada za najbolјeg takmičara u svakoj kategoriji po zbiru FINA bodova u dve trke; Pehari za tri prvoplasirana kluba; Zahvalnice za sve klubove.

Napomena:
* Takmičari imaju pravo nastupa u dve discipline i štafeti. * Startnina se plaća ovlašćenom licu na dan takmičenja ili na račun kluba.

* Razvrstavanje takmičara/ki u grupama po starosti, pa po prijavlјenim vremenima.
* Odjave do 24 sata pre početka takmičenja.
* Uz adekvatno obrazloženje, prihvataće se i zakasnele prijave.
* Bodovanje malim bodovima 9, 7, 5, 3, 2, 1.
* Takmičenje se održava prema odredbama Zakona o sportu, Takmičarskom pravilniku PSS i ostalim normativnim aktima PSS.
* Na sva pitanja koja nisu regulisana izvodom iz propozicija ovog takmičenja, Takmičarskim pravilnikom i Pravilnikom o organizaciji takmičenja i učešću na takmičenju, primenjuju se Međunarodna pravila plivanja i ostala pravila FINA.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.12.2016. do 24.12.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Plivački klub Foka
Mesto: Kragujevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon: +381 60 666348
E-Mail adresa: fokapk@gmail.com
Web sajt: http://www.pkfoka.co.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...