Plivačko takmičenje Novogodišnji kup 2016

Plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se u subotu, 24. decembra 2016. godine, u Kragujevcu, u organizaciji Plivačkog kluba Foka - Kragujevac.


Ovogodišnje plivačko takmičenje Novogodišnji kup održaće se na zatvorenom bazenu (dužina 50 m; 8-10 staza; temp.vode 26 stepeni; elektronsko-ručno merenje vremena) SC Park u Kragujevcu, u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS) i FINA.

Programom plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 50 m kraul; 50 m delfin; 50 m prsno; 50 m leđno; 4x50 m kraul štafeta (A, B, V); 4x50 m mešovito štafeta (G, D, Đ).

Pravo učešća na plivačkom takmičenju Novogodišnji kup imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A (2010 i mlađi); B (2009); V (2008); G (2007); D (2006); Đ (2005); u muškoj i ženskoj konkurenciji,  uz plaćanje startnine u iznosu od 600 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na plivačkom takmičenju Novogodišnji kup obavljaće se putem i-mejl adrese ninoslav014@live.com

Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog takmičenja Novogodišnji kup predviđene su sledeće nagrade: Medalјe za prva tri takmičara u svakoj kategoriji i disciplini; Pehar (plaketa) i robna nagrada za najbolјeg takmičara u svakoj kategoriji po zbiru FINA bodova u dve trke; Pehari za tri prvoplasirana kluba; Zahvalnice za sve klubove.

Napomena:
* Takmičari imaju pravo nastupa u dve discipline i štafeti. * Startnina se plaća ovlašćenom licu na dan takmičenja ili na račun kluba.

* Razvrstavanje takmičara/ki u grupama po starosti, pa po prijavlјenim vremenima.
* Odjave do 24 sata pre početka takmičenja.
* Uz adekvatno obrazloženje, prihvataće se i zakasnele prijave.
* Bodovanje malim bodovima 9, 7, 5, 3, 2, 1.
* Takmičenje se održava prema odredbama Zakona o sportu, Takmičarskom pravilniku PSS i ostalim normativnim aktima PSS.
* Na sva pitanja koja nisu regulisana izvodom iz propozicija ovog takmičenja, Takmičarskim pravilnikom i Pravilnikom o organizaciji takmičenja i učešću na takmičenju, primenjuju se Međunarodna pravila plivanja i ostala pravila FINA.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.12.2016. do 24.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Plivački klub Foka
Mesto:
Kragujevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
+381 60 666348
E-Mail adresa:
fokapk@gmail.com
Web sajt: http://www.pkfoka.co.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...