x

Spring rolls - Trka sa razlogom 2017

Spring rolls - Trka sa razlogom 2017

3. Spring rolls - Trka sa razlogom održaće se u subotu, 18. marta 2017. godine, u Beogradu.


Ovogodišnja  Spring rolls - Trka sa razlogom, održaće se na stazi, koja je kombinacija zemlje, šljunka i trave, na Savskom nasipu (Ada Ciganlija) u Beogradu.


Programom  Spring rolls - Trke sa razlogom predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 8 Km; Štafetna trka iznenađenja. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da trka ima i humanitarni karakter u vidu prikupljanja dobrovoljnih priloga za organizacju Belhospice.


Pravo učešća na Spring rolls - Trci sa razlogom imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički spremnim za ovakav vid aktivnosti.


Za najuspešnije takmičare/ke Spring rolls trke predviđene su sledeće nagrade: Pobedničke plakete za troje prvoplasiranih takmičara/ki; Finišerske medalje za sve učesnike koji završe trku.


Napomena:
* Start i cilj se nalaze na istom mestu, na početku nasipa.
* Trka je humanitarnog karaktera, i trči se za organizaciju BELhospice – Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu.
* Nema klasične startnine, umesto startnina, prilagaće se dobrovoljni prilozi.
* Prijavljeni učesnici učestvuju u trkama na sopstvenu odgovornost , što će potvrditi potpisivanjem prijave na dan trke.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 18.03.2017. do 18.03.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: /
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://springrollstrkasarazlogom.simplesite.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...