Spring rolls - Trka sa razlogom 2017

3. Spring rolls - Trka sa razlogom održaće se u subotu, 18. marta 2017. godine, u Beogradu.


Ovogodišnja  Spring rolls - Trka sa razlogom, održaće se na stazi, koja je kombinacija zemlje, šljunka i trave, na Savskom nasipu (Ada Ciganlija) u Beogradu.


Programom  Spring rolls - Trke sa razlogom predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 8 Km; Štafetna trka iznenađenja. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da trka ima i humanitarni karakter u vidu prikupljanja dobrovoljnih priloga za organizacju Belhospice.


Pravo učešća na Spring rolls - Trci sa razlogom imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički spremnim za ovakav vid aktivnosti.


Za najuspešnije takmičare/ke Spring rolls trke predviđene su sledeće nagrade: Pobedničke plakete za troje prvoplasiranih takmičara/ki; Finišerske medalje za sve učesnike koji završe trku.


Napomena:
* Start i cilj se nalaze na istom mestu, na početku nasipa.
* Trka je humanitarnog karaktera, i trči se za organizaciju BELhospice – Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu.
* Nema klasične startnine, umesto startnina, prilagaće se dobrovoljni prilozi.
* Prijavljeni učesnici učestvuju u trkama na sopstvenu odgovornost , što će potvrditi potpisivanjem prijave na dan trke.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 18.03.2017. do 18.03.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Spring rolls - Trka sa razlogom 2018

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
/
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://springrollstrkasarazlogom.simplesite.com
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...