x

Novogodišnji festival odbojke 2016

Novogodišnji festival odbojke 2016 Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

7. Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u periodu od 26. do 28. decembra 2016. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine.


Ovogodišnji Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u salama u blizini Spensa (JP SPC Vojvodina), kao i na samom Spensu u Novom Sadu.


Programom Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad, predviđeno održavanje takmičenja na više terena i sportskih dvorana, uz učešće ekipa iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i iz čitave Evrope.  


Pravo učešća na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad imaće svi zainteresovani registrovani odbojkaški klubovi, koji mogu prijaviti jednu ili više ekipa u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 12000 dinara po ekipi.


Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://osvrs.cp1.host25.com/festival/prijave/prijaveadd.php


Za najuspešnije ekipe Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad predviđene su sledeće nagrade: Tri najbolje ekipe iz svake kategorije biće nagrađene peharima, medaljama i vrednim nagradama.

Napomena: * Broj ekipa je ograničen.
* Uplata kotizacije može se izvršiti na tr. OSV 160-375692-43 sa naznakom u svrhi uplate.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.12.2016. do 28.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Odbojkaški savez Vojvodine
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://osv.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...