Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda održaće se u sredu, 28. decembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog kluba Crvena Zvezda.


Ovogodišnji Novogodišnji miting AK Crvena Zvezda održaće se u atletskoj dvorani (ul. Bulevar Oslobođenja bb) u Beogradu, sa početkom u 15:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Novogodišnjeg mitinga AK Crvena Zvezda predviđena su takmičenja u sledećim disiciplinama: Pioniri: 60/50m prepone, 60m, 200m, skok u dalј, skok u vis; Juniori i seniori: 60mpr, 60m, 200m, skok u dalј, skok u vis, troskok; Atletske škole “A”: 60m, skok u dalј, skok u vis; Atletske škole “B” 60m, skok u dalј.

Pravo učešća na Novogodišnjem mitingu AK Crvena Zvezda imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: atletske škole m/ž, pioniri, pionirke, juniori, juniorke, seniori, seniorke, uz plaćanje startnine u iznosu od 250 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem mitingu AK Crvena Zvezda obavljaće se do 25.12.2016. godine, putem i-mejla adrese akcrvenazvezda@yahoo.com

Napomena: * Atletske škole imaju pravo nastupa u jednoj disciplini, ostali takmičari imaju pravo nastupa u dve takmičarske discipline.
* Organizator zadržava pravo da uradi reviziju liste u tehničkim disciplinama do ponedlјka 26.12. u 24 časa.
* Mole se svi klubove da samo kvalitetnije takmičare prijavlјuju na discipline skok u dalј i skok u vis.
* Merenje vremena Elektronsko (Nenad Milošević).
* Startnina se plaća na račun 205-203725-13 „Komercijalna banka“ banka ili na licu mesta. *  Takmičenje se održava prema važećim pravilima i propozicijama ASS (posebno se odnosi na zdravstvena ograničenja).
* Takmičari učestvuju na svoju odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.
* 60m prepone u kategoriji mlađih pionira i pionirki će biti održano po propozicijama 2017-2020.

Program takmičenja:
  • 15:00 * Pioniri, juniori, seniori
  • 17:00 - Atletske škole


Više informacija o Novogodišnjem mitingu AK Crvena Zvezda možete dobiti putem telefona 065/3431704

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.12.2016. do 28.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Crvena Zvezda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1: 011 2668 714
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
065 3431704
E-Mail adresa:
akcrvenazvezda@yahoo.com
Web sajt: http://www.akcrvenazvezda.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...