Košutnjak Challenge Race 2016

5. Košutnjak Challenge Race održaće se u subotu, 21. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaiji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda, u saradnji sa Atletskim klubom Running, a uz  podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.


Košutnjak Challenge Race trka inspirisana je konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

Ovogodišnji Košutnjak Challenge Race održaće se na stazi u Pionirskom gradu u Košutnjaku, sa početkom u 10:00 časova.


Pogramom  Košutnjak Challenge Race predviđeno je održavanje kros trke na 5 Km sa 6 prepreka; Kros trka sa preprekama za najmlađe. Takođe programom manifestacije, predviđeno je da start trke za najmlađe (Košutnjak Challenge Race Junior) bude u 10:00 časova, dok je start glavne trke (Košutnjak Challenge Race) predviđen u 12:00 časova.

Pravo učešća na Košutnjak Challenge Race-u imaće si zaintresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zaintersovanih učesnika/ca za učešće na Košutnjak Challenge Race-u obavljaće se putem online formulara na sajtu http://kosutnjakchallengerace.rs


Za najbrže takmičare/ke Košutnjak Challenge Race-a predviđene su vredne NIKE nagrade.

Napomena:
* Broj učesnika je ograničen na: 700 velikih i 300 malih takmičara/ki.
* Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.
*  Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne  izgube i ne zalutaju na stazi.
* Prepreke i dužine trke (Košutnjak Challenge Race Junior) prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

* Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race 2016 iznosi 800 dinara za uplate do 18. maja i 1000 dinara za uplate do 21. maja.  
* Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2016 dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 21. maja.
* Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3 ili  račun Saveza broj 200-2424780101868-37.  Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2016/KCRJunior2016 za IME_PREZIME.

* Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3, 19. i 20. maja 2016. od 09 do 17 časova.
* Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!


Više informacija o Košutnjak Challenge Race-u možete dobiti putem i-mejl adrese info@kosutnjakchallengerace.rs ili na info@running.rs.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 21.05.2016. do 21.05.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Košutnjak Challenge Race 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Savez za rekreaciju i fitnes Beograda; AK Running
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@kosutnjakchallengerace.rs
Web sajt: http://kosutnjakchallengerace.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...