x

Košutnjak Challenge Race 2017

Košutnjak Challenge Race 2017

6. Košutnjak Challenge Race održaće se u subotu, 20. maja 2017. godine, u Beogradu, u organizaiji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda, u saradnji sa Atletskim klubom Running, a uz  podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.


Košutnjak Challenge Race trka inspirisana je konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.


Ovogodišnji Košutnjak Challenge Race održaće se na stazi u Pionirskom gradu u Košutnjaku, sa početkom u 10:00 časova.

Programom  Košutnjak Challenge Race predviđeno je održavanje kros trke na 5 Km sa 6 prepreka; Kros trka sa preprekama za najmlađe. Takođe programom manifestacije, predviđeno je da start trke za najmlađe (Košutnjak Challenge Race Junior) bude u 10:00 časova, dok je start glavne trke (Košutnjak Challenge Race) predviđen u 12:00 časova.

Pravo učešća na Košutnjak Challenge Race-u imaće si zaintresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zaintersovanih učesnika/ca za učešće na Košutnjak Challenge Race-u obavljaće se putem online formulara na sajtu http://kosutnjakchallengerace.rs


Za najbrže takmičare/ke Košutnjak Challenge Race-a predviđene su vredne nagrade.

Napomena:
  • Broj učesnika je ograničen na: 700 velikih i 200 malih takmičara/ki.
  • Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.
  • Prepreke i dužine trke (Košutnjak Challenge Race Junior) prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.
  • Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!


Više informacija o Košutnjak Challenge Race-u možete dobiti putem i-mejl adrese info@kosutnjakchallengerace.rs

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.05.2017. do 20.05.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Beograda; AK Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@kosutnjakchallengerace.rs
Web sajt: http://kosutnjakchallengerace.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...