x

Košutnjak Challenge Race 2018

Košutnjak Challenge Race 2018

7. Košutnjak Challenge Race održaće se u subotu, 26. maja 2018. godine, u Beogradu, u organizaiji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda, u saradnji sa Atletskim klubom Running i Sportskom bajkom, a uz  podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.


Košutnjak Challenge Race inspirisan je konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.


Ovogodišnji Košutnjak Challenge Race održaće se na stazi u Pionirskom gradu u Košutnjaku, sa početkom u 10:00 časova.


KO? 7. Košutnjak Challenge Race

ŠTA? trka sa preprekama, kros trčanje

KAD? 26. maja 2018.

GDE? Pionirski grad (Beograd)


Pogramom  Košutnjak Challenge Race-a predviđeno je održavanje kros trke na 5 Km sa 6 prepreka; Kros trka sa preprekama za najmlađe. Takođe programom manifestacije, predviđeno je da start trke za najmlađe (Košutnjak Challenge Race Junior) bude u 10:00 časova, dok je start glavne trke (Košutnjak Challenge Race) predviđen u 12:00 časova. Nakon trke biće održano rastezanje u okviru časa joge koji će održati sertifikovani instruktor joga saveza Srbije Natasa Popović.

Pravo učešća na Košutnjak Challenge Race-u imaće si zaintresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zaintersovanih učesnika/ca za učešće na Košutnjak Challenge Race-u obavljaće se putem online formulara na sajtu http://kosutnjakchallengerace.rs/prijava/


Za najbrže takmičare/ke Košutnjak Challenge Race-a predviđene su vredne NIKE nagrade.



Napomena:

  • Broj učesnika je ograničen na: 700 velikih i 200 malih takmičara/ki, koji se budu najbrže prijavili.

  • Visina kotizacije iznosi 1000 dinara za uplate do petka 18. maja. Od 18. maja do dana trke visina kotizacije iznosiće 1250 dinara. Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2018 dečiju trku iznosi 600 dinara za uplate do 18. Maja I 800 dinara za uplate do dana trke.

  • Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Zdravka Čelara 14 ili  račun Saveza broj 200-2424780101868-37. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2018/KCRJunior2018 za IME_PREZIME.

  • Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.

  • Prepreke i dužine trke (Košutnjak Challenge Race Junior) prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

  • Najbolja je  stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite nešto čiste garderobe kako biste se nakon trke presvuki. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima!

  • Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije 24, i 25. Maja od 12 do 17 časova.


Program Košutnjak Challenge Race-a:

Subota, 26. maj 2018.


  • 10:00 - Start Košutnjak Challenge Race Junior

  • 12:00 - Start Košutnjak Challenge Race


Više informacija o Košutnjak Challenge Race-u možete dobiti putem i-mejl adrese info@kosutnjakchallengerace.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.05.2018. do 26.05.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Savez za rekreaciju i fitnes Beograda; AK Running
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@kosutnjakchallengerace.rs
Web sajt: http://kosutnjakchallengerace.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...