x

Srbija Open 2022

Srbija Open 2022

Veoma popularni teniski turnir koji nosi svetsku popularnost održava se i u srpskoj prestonici te je potvrđeno da je događaj sigurno organizuje. Beograd će ugostiti neke od veoma poznatih i kvalitetnih imena sveta tenisa pod nazivom ATP turnir serije 250 Serbia Open 2022. Svetska teniska asocijacija ATP je objavila raspored takmičenja odnosno kalendar za predstojeći događaj. Na prošlogodišnjem turniru koji se odvio u aprilu 2021.godine pobedu je odneo Mateo Beretini, dok na drugom turniru pobednik je bio naš Novak Đoković


Mnogo poznatih imena će posetiti ovaj turnir a kako bi čitaoci bili upoznati sa svim detaljima donosimo u nastavku listu svih igrača koji će učestovati na turniru:


Novak Đoković(Srbija)

Andrey Rublev(Rusija)

Gael Monfils(Francuska)

Karen Khachanov(Rusija)

Cristian Garin(Čile)

Aslan Karatsev(Rusija)

Fabio Fognini(Italija)

Filip Krajinović(Srbija)

Dusan Lajović(Srbija)

Miomir Kecmanović(Srbija)

Dominic Thiem(Austrija)

Laslo Đere(Srbija)

Benjamin Bonzi(Francuska)

Alex Molcan(Slovačka)

Hugo Gaston(Francuska)

David Goffin(Belgija)

John Millman(Australija)

Oscar Otte(Nemačka)

Borna Ćorić(Hrvatska)


Posetite našu stranicu www.kladioniceusrbiji.rs gde se trudimo da vam pružamo ažurne informacije u vezi sa svetom sporta, sportskih događaja i klađenja uopšteno kako bi vam olakšali pristup svim tim informacijama koje se nalaze na jednom mestu.



Publika Na Tribinama

U izazovnim vremenima koji su već iza nas, veliki deo mečeva i liga održavao se bez publike i navijača zbog mera predostrožnosti. Odlična stvar je što će se svi mečevi ovogodišnjeg Srbija Opena 2022 moći gledati uživo sa tribina i to od početnih utakmica ukoliko budete želeli. Najavljeno je da će prvi kvalifikacioni dan biti besplatan za sve koji žele pristupiti događaju i isti se odnosi na 17.april kada turnir i počinje. Karte su dostupne preko veb portala pa ih je moguće pronaći na internetu i na taj način rezervisati svoje mesto. Cene su podeljene zavisno da li želite na centralni teren ili ulaznice za mečeve za terene 1 i 2.


Kapacitet prošlogodišnjeg turnira je bio 5.000 mesta a ovaj će biti još bolji sa 8.000 mesta. Ljudi su pokazali veliko interesovanje za ovaj događaj jer je prodaja u sve većem porastu. Za nas kao državu su značajni ovakvi događaji i smatramo da je opravdano da budu popunjeni do zadnjeg mesta.



Doprinos ekologiji za ostvarenu zaradu 

Jedan od rekli bi najbitnijih sporednih stvari u celokupnom ovom događaju jeste odluka organizatora o usmeravanju sredstava na osnovu zarade prodajom karata. Naime, radi se o tome da događaj  Serbia Open 2022 da se koncentriše na ekološki doprinos Srbiji na način da se za svaku prodatu kartu posadi jedno drvo. Reč nije samo o Beogradu kao glavnom gradu već i svim regionima u Srbiji.


Izlazeći iz pandemijskog perioda odlična vest je da je potvrđeno organizovanje za sve posetioce događaja, razne aktivnosti koje će ljude vratiti u predpandemijsko vreme s akcentom na međusobnom druženju. Aktivnosti će biti zabavnog karaktera kao i promociji sporta uopšteno i zdravih navika.


Jedinstvena prilika za posetiti ovakav događaj ukoliko niste neko vreme bili posetitelj sportskih događaja u Srbiji.



Novak Đoković Učestvuje Na Turniru

Novak Đoković se prijavio za učešće na Otvorenom prvenstvu Srbije u aprilu, gde će mu se pridružiti Dominik Tim i Gael Monfis. Manifestacija, održana u Teniskom centru Novak u Beogradu, prošle sezone se vratila na turneju prvi put posle devet godina. Turnir je premešten iz Budimpešte, Mađarska 2021. godine.


Novak Đoković ima bogatu istoriju u srpskoj prestonici, pošto je prethodno u njoj nastupio pet takmičarskih nastupa. Beograd je prošle godine održao dva ATP 250 turnira, na kojima je na žrebu bio Đoković. On je izgubio od Aslana Karasteva u polufinalu prvog, da bi u drugom pobedio Aleksa Molcana za titulu.


Očekuje se dolazak velikih imena te će biti veoma zanimljivo gledati kvalifikacione mečeve i dalji tok turnira. Odlična organizacija sa izuzetno pozitivnim sporednim stranama događaja sigurno budi u ljudima pozitivan efekat koji je neophodan u ovakvim vremenima.


Radosna vest jeste da se eventi ovakvih razmera događaju i u Srbiji jačajući njen položaj i status u svetu sporta. Očekuje se dolazak velikog broja posetitelja uz akcenat na organizovanje aktivnosti u vidu druženja i promovisanja zdravog načina života. Verujemo da će ovakvi događaji postaći i naredna slična dešavanja i okupljati velika imena s ciljem promocije sporta.


Datum: 23.03.2022. Autor: /

PROČITAJTE JOŠ...