x

Potpisan sporazum o saradnji između Arena Channels Group i MMA saveza Srbije

Potpisan sporazum o saradnji između Arena Channels Group i MMA saveza Srbije Foto: TV Arena sport

Uspešna saradnja kompanije Arena Channels Group i MMA saveza Srbije rezultirala je evidentnom popularizacijom ovog borilačkog sporta u zemlji i regionu, pa je današnje potpisivanje protokola o nastavku zajedničkih akcija logičan sled stvari.

Ozvaničena saradnja Arena Channels Group i Rvačkog saveza Srbije

"Kompanija Arena Channels Group je prepoznala popularnost borilačkih sportova, zbog čega smo i pokrenuli kanal Arena Fight, gde značajno mesto zauzima MMA kao najbrže rastući borilački sport na svetu. Današnje potpisivanje sporazuma je nastavak sjajne saradnje koju smo imali prošle godine, koja će, verujem, biti još bolja i uspešnija", rekao je generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić i dodao:

"Živimo u eri nikad većih ulaganja države u sport, jer su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije prepoznali koliko je važno investirati u domaći sport. Arena Channels Group pored najvećih svetskih sportskih događaja želi svojim gledaocima da pruži priliku da vide i najbolji domaći sport i uvek smo tu da podržimo njegov razvoj".

Potpisan protokol o saradnji Arena Channels Group i Sportskog saveza Srbije

Ispred MMA saveza Srbije potpis na protokol o saradnji stavio je predsednik Luka Nikolić koji je naglasio da očekuje da će kroz saradnju sa TV Arena sport popularnost ovog sporta biti još veća.

"Saradnja sa ovako uspešnom kompanijom i televizijom nam mnogo znači za promociju MMA sporta. Želimo da ispratimo domaću ligu, a onda za kraj godine priredimo novi borilački spektakl nalik onom od pre nekoliko meseci u beogradskoj Areni u organizaciji BRAVE", poručio je Nikolić.

Datum: 22.03.2022. Autor: Veljko Žugić

PROČITAJTE JOŠ...