Unapređenje trkačkog pokreta u Srbiji

 
 
Za jubilarni 25. Beogradski maraton, koji će se održati u nedelju 22. aprila 2012. godine, preduzeće "Beogradski maraton" i "Trcanje.rs" su postigli dogovor o saradnji u funkciji unapređenja trkačkog pokreta u Beogradu i Srbiji.
           
Jedan vid unapređenja trkačkog pokreta ogleda se u tome da će na 25. Beogradskom maratonu trčati šest Pejsmejkera (iskusni trkači koji nose vidno označen rezultat koji planiraju da istrče). Na taj način rekreativni učesnici i učesnice ne moraju da se brinu da li trče pravim ritmom u odnosu na onaj koji su planirali.

"Trcanje.rs" garantuje da će Pejsmejkeri trčati ritmom za sledeća planirana vremena: Polumaraton: 1:45 i 2:00 časa; maraton: 3:30, 4:00, 4:30 i 5:00 časova.

Pored Pejsmejkera, "Trcanje.rs" planira i sledeće aktivnosti u nedelji pre Beogradskog maratona:

- U četvrtak 19.04. u 20h u Tribinskoj Sali Doma omladine će biti organizovano predavanje o trasi Beogradskog maratona i prezentacija BELhospic humanitarnog programa na maratonu.
- U petak 20.04. u 20h u Velikoj Sali Doma omladine će biti prikazan dokumentarni film o Njujorškom maratonu i Fredu Libou - Run for your life.
-  Kampanja navijanja - čitaoci će na sajtu predlagati motivacione parole koje će biti štampane na velikim plakatima i deljene navijačima pored staze.
Datum: 18.04.2012. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...