Počeo sa radom prijavni centar 25. Beogradskog maratona

 
 
U ponedeljak 16.04.2012. godine, na trgu Nikole Pašića (kod spomenika) u 12h počeo je sa radom Prijavni centar 25. Beogradskog maratona.
Prijavljivanje za učešće u polumaratonu i maratonu trajaće do subote 21. aprila. Radno vreme prijavnog centra biće svakog dana od 10h do 20h, osim subote (21.04.2011.) kada će raditi do 16h.

U nedelju 22.04.2012. godine, u prijavnom centru će biti moguće preuzimanje takmičarskih paketa samo za takmičare koji su se već prijavili i platili svoju startninu, a nisu iz Beograda i to od 7h do 9h. Prijavljivanje na dan maratona apsolutno nije moguće.

Cena učesničkih paketa za polumaraton i maraton je 1000 din za domaće takmičare ili 3000 dinara za strance.

U dosadašnjem toku prijavljivanja elektronskim putem prijavljeno je preko 650 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 30 zemalja sveta što je uvećanje od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu.
Datum: 18.04.2012. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...