x

KIA arena na Melburn parku

KIA arena na Melburn parku Foto: AO

Zadivljujući novi izložbeni teren sa 5.000 medta u Melburn parku nazvan je Kia Arena.


"Kia je bila na Australijan open-u sa nama u poslednjih 21 godinu i radila je sa nama rame uz rame na eksponencijalnom razvoju događaja tokom tog vremena“, rekao je direktor Australijan opena Craig Tiley, i dodao: "Današnje imenovanje Kia Arene je još jedan primer snage našeg partnerstva i pruža platformu za Kiju tokom cele godine da pokaže sjajan odnos između Kia i AO. Kia Arena je spektakularno novo preimućstvo i pruža još jedan vrhunski prostor za naše fanove da uživaju u sjajnom tenisu u januaru."


Australijan open i Infosis produžili saradnju u oblasti digitalnih inovacija


Višegodišnji ugovor uključuje: Oznake Kia Arene oko stadiona, spolja i iznutra; Digitalne oznake na totemima ispred ulaza; 20 jarbola za zastave oko ulaza u Kia Arenu.


"Protekle dve decenije bile su neverovatno putovanje za Kiju na Australijan openu, i mi smo uzbuđeni što ćemo nastaviti naše partnerstvo sa najuzbudljivijim teniskim grend slem turnirom na svetu“, rekao je šef Kijinog globalnog brenda i korisničkog iskustva Artur Martins, i dodao: "U skladu sa uverenjem našeg brenda da -pokret inspiriše ideje-, nadamo se da ćemo videti mnoge nezaboravne poteze koji će se odvijati u Kia Areni.“


Novak Đoković u pohodu na jubilarnu desetu titulu AO


Više od 130 Kia vozila činiće flotu Australijan Opena 2022, uključujući 10 potpuno novih potpuno električnih automobila EV6, kao deo Kijine posvećenosti održivosti. Flota će biti zvanično lansirana tokom tradicionalne ceremonije primopredaje Kia-e nedelju dana pre početka AO. (Izvor: AO)


Najbolji teniser sveta Novak Đoković zahvalan na podršci nakon golgote pred AO 2022


Otvoreno prvenstvo Australije (Australijan open 2022), prvi od četiri Gren Slem turnira u sezoni, održaće se u periodu od 17. do 30. januara 2022. godine, na Melburn park stadionu u Melburnu (Australija).


Datum: 06.01.2022. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...