x

Zatvorene prijave za volontiranje na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani Beograd22

Zatvorene prijave za volontiranje na Svetskom atletskom prvenstvu u dvorani Beograd22

Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani Beograd22, koje će se održati od 18. do 20. marta 2022, budi ogromno interesovanje javnosti i potencijalnih volontera. Veliki broj kandidata za volontiranje prevazilazi potrebe organizacije prvenstva, tako da se prijave za volontere  zatvaraju već na današnji dan, 24. decembra.


U ovom trenutku je prijavljeno čak preko 1500 volontera, a na samom takmičenju će biti angažovano njih 800 i raspoređeno u 12 sektora. U toku januara svi volonteri će biti obavešteni o ishodu selekcije, a odabrane očekuju i opšte prezentacije o volontiranju, što je obavezan deo obuke. Februar je predviđen za treninge u vidu volontiranja u toku zimske sezone državnih atletskih takmičenja, a završna priprema ih očekuje na Belgrade Indoor Mitingu, gde će steći iskustvo u svim segmentima organizacije atletskog takmičenja.


Volonteri  su ključ uspešne organizacije Svetskog atletskog prvenstva u dvorani Beograd22, najvećeg sportskog događaja u našoj zemlji u 2022. koji će publika dugo pamtiti. Karte su u prodaji i sa njihovom kupovinom ne treba oklevati! Mogu se nabaviti preko platforme Tikets i veb stranice tickets.rs, na prodajnim mestima u TC Ušće,  Domu omladine i Bilet servisa, kao i preko sledećeg linka


Datum: 24.12.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...