x

Kostovićeva i Jankanj šamponi dvoranskog prvenstva srbije

Kostovićeva i Jankanj šamponi dvoranskog prvenstva srbije Foto: Neda Miletić / TSS

Na terenima TK Đukić u Beogradu održano je Dvoransko prvenstvo Srbije u konkurenciji juniorki i juniora do 16 godina za takmičarsku 2022.


Šampionske pehare osvojili su Teodora Kostovića i Vlado Jankanj.


U borbi za pobedničko postolje Kostovićeva je savladala Petru Konjikušić 7:6(6), 6:1. U polufinalu Teodora je pobedila Jovanu Grujić 3:6, 6:3, 6:2, dok je Petra bila bolja od Maše Tanasković 6:4, 6:1.


Kod juniora u finalnom meču nakon velike borbe Jankanj je pobedio Todora Vukomanovića 6:4, 4:6, 6:4. U polufinalu Vlado je bio bolji od Nikole Jovića 6:2, 6:3, dok je Todor savladao Aleksandra Daskalovića 0:6, 6:3, 6:4.


Državni šampionat je protekao u sjajnoj atmosferi i uslovima koje je obezbedio domaćin, teniski klub Đukić. Takmičarima i svim posetiocima pruženo je izuzetno gostoprimstvo, a polufinalisti i finalisti su dobili i specijalne nagrade za koje se pobrinuo organizator.


Pehare su finalistima i trećeplasiranima uručili predsednik Teniskog saveza Srbije Mr Mirko Petrović i Dejvis kup reprezentativac Srbije, najbolji dubl igrač naše zemlje, 36. na svetu Nikola Ćaćić.


Datum: 24.12.2021. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...