Na zdravlje imamo pravo, zato se pokrenite i budite aktivni!

 
 

Karavan zdravlja Aktivnije Srbije  dolazi u Arilje (Gradski park) 22.06. u 18č na  kojem će biti prikazan trening namenjen svim generacijama.


Javni trening Aktivnija Srbija održaće se u periodu od 13. juna do sredine septembra 2021. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji tima Aktivnija Srbija.


Došlo je vreme da se Srbija pokrene!


Sportsko-edukativni projekat „Aktivnija Srbija“  sa podrškom Fakulteta  sporta i fizičkog vaspitanja, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva zaštite životne sredine i Sportskog Saveza Srbije,  ima za cilj promovisanje kulture zdravlja, edukuje građane Srbije, podstiče ih na aktivnost i razmenu iskustava, podižući svest o važnosti zdravog i aktivnog života, nastojeći, istovremeno menjati negativne trendove koji nas čine sve nezdravijom i gojaznijom nacijom. To su prepoznale sve generacije vežbača: sportisti profesionalci, amateri, rekreativci, njih nekoliko hiljada koliko ih se pridružilo projektu u proteklim godima. Saradnju i podršku na projektu ostvarila je sa Sportskim Savezom Arilja.


Naročitu pažnju posvećujemo mobilnosti,  stabilizaciji  čija povećana elastičnost ne rezultira samo dobrim zdravljem nego i uspešno suzbija mnogobrojne poteškoće od kojih pate ljudi 21. veka. Kontrolisane tehnike disanja aktiviraju  inače neaktivne mišiće grudi, te se pluća ispunjavaju do svog punog kapaciteta, što rezultira poboljšanje apsorpcije kiseonika. Krv se pročišćava od toksina, a pluća proširuju i jačaju. Trening će voditi Miljan Janićijević i Marko Tomić  instruktori i članovi tima Aktivnije Srbije.


Karavan zdravlja Aktivnija Srbija obišao je Kragujevac


Svi učesnici će dobili vredne poklone od partnera projekta: “Jana Vitamin“ osveženje za sve vežbače, “Magnall”  uzorak magnezijuma  koji je neophodan za oporavak posle treninga, za sve vežbače koji budu želeli farmaceuti iz Abela Farm kompanije  meriće  vežbačima procenat sastava vitamin u organizmu.


Prijavite se na www.aktivnijasrbija.rs  i očekuje vas odličan trening.


Datum: 16.06.2021. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...