Javni trening Aktivnija Srbija 2021

 
 

Javni trening Aktivnija Srbija održaće se u periodu od 13. juna do sredine septembra 2021. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji tima Aktivnija Srbija.


Aktivnija Srbija je projekat koji okuplja stručnjake iz oblasti nutricionizma i sportske medicine, kao i brojne osobe iz sportskog i javnog živata, koje su voljne da svojim primerom daju putokaz svima koji žele da uvedu nove, zdrave navike u svoj život!


Došlo je vreme da se Srbija pokrene!


Projekat Aktivnija Srbija udružio je pod parolom “Udružimo se, vežbajmo zajedno i pokrenimo sve one koji to nisu mogli sami!” stručnjake iz raznih oblasti: Nutricionisti koji će svojim programima ishrane i savetima doprineti da učesnici postignu što bolje rezultate, jer je opšte poznato da ishrana i hidratacija ima veoma važnu ulogu kod aktivnih osoba; Priznati sportisti koji će imati ulogu promotera i bodriti sugrađane da se pridruže; Doktori specijalisti koji će govoriti o prednostima fizičke aktivnosti u prevenciji raznih bolesti; Mediji koji će svojom podrškom pomoći da za projekat čuje što više građana.


KO? Javni trening Aktivnija Srbija

ŠTA? javni trening

KAD?  13.03. - ?.09.2021. 

GDE? više lokacija (Srbija)


Programom javnog treninga Aktivnija Srbija predviđene su besplatni treninzi u sledećim mestima: Kragujevac (13.06.); Arilje (22.06.); Čačak; Zrenjanin; Smederevo; Beograd.Projekat Aktivnija Srbija ima zadatak da podigne svest građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja, i koliko, na kraju krajeva, doprinosi lepšem i zdravijem životu. Projekat AS (Aktivnija Srbija) je osmišljen kao masovni javni trening na kom će sugrađani moći besplatno da vežbaju i biće organizovan u više gradova u Srbiji. Pored aktivnog druženja sa građanima, projekat Aktivnija Srbija trudi se da kod lokalne samouprave proširi vidike po pitanju zdravijeg i aktivnijeg načina života. Pravo učešća na javnom treningu Aktivnija Srbija imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni građani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na javnom treningu Aktivnija Srbija obavljaće se putem online formulara na sajtu 

http://www.aktivnijasrbija.rs


Pored stručnjaka u oblasti nutricionizma, medicine sporta i sportskih nauka projekat Aktivnija Sebija podržale su i javne ličnosti, među kojima su: Dr Iggy, Moby dick, Igor Rakočević, Dejan Pantelić, Jelena Matijašević,  Dejan Stanković i drugi.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.06.2021. do 20.09.2021.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Javni trening Aktivnija Srbija 2019

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Tim Aktivnija Srbija
Mesto:
Srbija (više lokacija)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.aktivnijasrbija.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...