x

Javni trening Aktivnija Srbija 2021

Javni trening Aktivnija Srbija 2021

Javni trening Aktivnija Srbija održaće se u periodu od 13. juna do sredine septembra 2021. godine, na više lokacija u Srbiji, u organizaciji tima Aktivnija Srbija.


Aktivnija Srbija je projekat koji okuplja stručnjake iz oblasti nutricionizma i sportske medicine, kao i brojne osobe iz sportskog i javnog živata, koje su voljne da svojim primerom daju putokaz svima koji žele da uvedu nove, zdrave navike u svoj život!


Došlo je vreme da se Srbija pokrene!


Projekat Aktivnija Srbija udružio je pod parolom “Udružimo se, vežbajmo zajedno i pokrenimo sve one koji to nisu mogli sami!” stručnjake iz raznih oblasti: Nutricionisti koji će svojim programima ishrane i savetima doprineti da učesnici postignu što bolje rezultate, jer je opšte poznato da ishrana i hidratacija ima veoma važnu ulogu kod aktivnih osoba; Priznati sportisti koji će imati ulogu promotera i bodriti sugrađane da se pridruže; Doktori specijalisti koji će govoriti o prednostima fizičke aktivnosti u prevenciji raznih bolesti; Mediji koji će svojom podrškom pomoći da za projekat čuje što više građana.


KO? Javni trening Aktivnija Srbija

ŠTA? javni trening

KAD?  13.03. - ?.09.2021. 

GDE? više lokacija (Srbija)


Programom javnog treninga Aktivnija Srbija predviđene su besplatni treninzi u sledećim mestima: Kragujevac (13.06.); Arilje (22.06.); Čačak; Zrenjanin; Smederevo; Beograd.Projekat Aktivnija Srbija ima zadatak da podigne svest građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja, i koliko, na kraju krajeva, doprinosi lepšem i zdravijem životu. Projekat AS (Aktivnija Srbija) je osmišljen kao masovni javni trening na kom će sugrađani moći besplatno da vežbaju i biće organizovan u više gradova u Srbiji. Pored aktivnog druženja sa građanima, projekat Aktivnija Srbija trudi se da kod lokalne samouprave proširi vidike po pitanju zdravijeg i aktivnijeg načina života. Pravo učešća na javnom treningu Aktivnija Srbija imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni građani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na javnom treningu Aktivnija Srbija obavljaće se putem online formulara na sajtu 

http://www.aktivnijasrbija.rs


Pored stručnjaka u oblasti nutricionizma, medicine sporta i sportskih nauka projekat Aktivnija Sebija podržale su i javne ličnosti, među kojima su: Dr Iggy, Moby dick, Igor Rakočević, Dejan Pantelić, Jelena Matijašević,  Dejan Stanković i drugi.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.06.2021. do 20.09.2021.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Tim Aktivnija Srbija
Mesto: Srbija (više lokacija)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.aktivnijasrbija.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...