Besplatni časovi u joga parku

Foto: Joga savez Srbije
 
 

Akcija "Vežbajte jogu sa nama - 2021 u Yoga parku na Adi" - trinaestu godinu za redom, održaće se u organizaciji nadležnog nacionalnog saveza za oblast joge u Republici Srbiji.


Početak akcije predviđen je u nedelja, 20. juna 2021. u 18 časova, a sama akcija trajaće do 19. septembra 2021. godine. Akcija će se sprovoditi uz obavezno poštovanje mera zaštite i prevencije od Covid 19, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije.


Svake nedelje od 20. juna do 19. septembra sertifikovani/ne instruktori/ke Joga saveza Srbije uz asistenciju studenata Joga akademije sprovodiće akciju besplatnih časova joge.


Akcija "Vežbajte jogu sa nama" održavaće se svake nedelje sa početkom u 18 časova u Yoga parku na Adi (kod kružnog toka). Uz sadržaje programa koji je Ada pripremila, posetioci mogu da uživaju i u stručno vođenim časovima joge u "Joga parku" sa instruktorima Joga saveza Srbije. 


Učesnici će nedeljno popodne provesti u prelepoj prirodi uz blagu fizičku aktivnost, tehnike joga disanja i relaksacije, uz stručno vođstvo instruktora joge sa nacionalnom licencom. Potrebno je poneti svoju prostirku za jogu, peškir ili ćebe. Nije potrebno predznanje (prethodno iskustvo), jer će se sve vežbe izvoditi postupno, umereno i od samih osnova. Nema ograničenja ni u uzrasnoj dobi. Jogu mogu praktikovati učesnici od 7 do 97 godina.Napomena

-Čas joge se neće održati po kišnom vremenu.

-Sve aktivnosti Joga saveza Srbije se sprovode uz poštovanje mera zaštite i prevencije od Covid 19, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije.


Datum: 15.06.2021. Autor: Joga savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...