x

Besplatni časovi u joga parku

Besplatni časovi u joga parku Foto: Joga savez Srbije

Akcija "Vežbajte jogu sa nama - 2021 u Yoga parku na Adi" - trinaestu godinu za redom, održaće se u organizaciji nadležnog nacionalnog saveza za oblast joge u Republici Srbiji.


Početak akcije predviđen je u nedelja, 20. juna 2021. u 18 časova, a sama akcija trajaće do 19. septembra 2021. godine. Akcija će se sprovoditi uz obavezno poštovanje mera zaštite i prevencije od Covid 19, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije.


Svake nedelje od 20. juna do 19. septembra sertifikovani/ne instruktori/ke Joga saveza Srbije uz asistenciju studenata Joga akademije sprovodiće akciju besplatnih časova joge.


Akcija "Vežbajte jogu sa nama" održavaće se svake nedelje sa početkom u 18 časova u Yoga parku na Adi (kod kružnog toka). Uz sadržaje programa koji je Ada pripremila, posetioci mogu da uživaju i u stručno vođenim časovima joge u "Joga parku" sa instruktorima Joga saveza Srbije. 


Učesnici će nedeljno popodne provesti u prelepoj prirodi uz blagu fizičku aktivnost, tehnike joga disanja i relaksacije, uz stručno vođstvo instruktora joge sa nacionalnom licencom. Potrebno je poneti svoju prostirku za jogu, peškir ili ćebe. Nije potrebno predznanje (prethodno iskustvo), jer će se sve vežbe izvoditi postupno, umereno i od samih osnova. Nema ograničenja ni u uzrasnoj dobi. Jogu mogu praktikovati učesnici od 7 do 97 godina.



Napomena

-Čas joge se neće održati po kišnom vremenu.

-Sve aktivnosti Joga saveza Srbije se sprovode uz poštovanje mera zaštite i prevencije od Covid 19, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije.


Datum: 15.06.2021. Autor: Joga savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...