x

Zlatiborac zvanična hrana srpskih olimpijaca

 Zlatiborac zvanična hrana srpskih olimpijaca

Dušan Knežević, direktor Kompanije "Zlatiborac d.o.o" i Vlade Divac predsednik Olimpijskog komiteta Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu kojim je ova kompanija postala deo sponzorskog pula "Mi smo tim za Rio 2016". Tako su proizvodi ove renomirane firme, postali i zvanična hrana olimpijskog  tima Srbije do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016.

"Zlatiborac" je vodeći proizvođač vrhunskih tradicionalnih suvomesnatih delikatesa, ali u fokus stavlja i odgovornost prema društvenoj zajednici i sa zadovoljstvom podržava brojne kulturno-sportske i humanitarne projekte i inicijative.

- Zahvaljujem se ljudima iz kompanije "Zlatiborac" što su odlučili da pomažu  i sport koje je pravo mesto za ulaganje. Naš sponzorski pul "Mi smo tim Rio 2016" jači je za još jednog partnera koji shvata važnost promocije olimpijskih vrednosti u našem društvu. Siguran sam da će se ova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da ćemo zajedno imati povoda da se radujemo u Riju 2016 - rekao je Vlade Divac.

Dušan Knežević, generalni direktor kompanije "Zlatiborac d.o.o" je istakao posle potisivanja ugovora:
- Iskreno smo ponosni što postajemo partner Olimpijskog komiteta Srbije i deo zvanične podrške našim najboljim sportistima u stvaranju što boljih uslova za najznačajnije sportsko takmičenje -  olimpijskim igrama. Hrana daje snagu a snaga rezultate, to je naš motiv i vera da ćemo pomoći  našem olimpijskom timu u osvajanju medalja.Datum: 24.04.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...