x

Rasplamsava se vatra pred megdan u Banjaluci

Rasplamsava se vatra pred megdan u Banjaluci

Sedam dana ostalo je do bokserskog spektakla "Petko s Fight Night", a atmosfera pred najatraktiviniji meč 28. decembar u Banjaluci već je na stepenu usijanja. Naime, Veljko Ražnatović (23) u ring koji će biti montiran u verovatno krcatom Boriku udariće na Mađara Andrasa Čomora (31), koji iz rodne Budimpešte već preti neporaženom srpskom kruzerašu koji je u svojih sedam mečeva zabeležio isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom!

Bokserski spektakl u Banjaluci pred novu godinu

- Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga - poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobeđivao upravo nokautom. Četiri pobede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerešena ishoda.

Inače, Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred spektakl u Banjaluci.

Ražnatović 28. decembra ponovo u ringu

Međutim, pretnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

- Videćemo - kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

- Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Mađar Atila izlazi na crtu Ražnatoviću

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.


VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 7
Pobeda 7
Nokauta 4

ČOMOROV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 46
Pobeda 18
Pobeda nokautom 14
Poraza 26
Poraza nokautom 22
Nerešen ishod 2


Datum: 20.12.2019. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...