x

Mađar Atila izlazi na crtu Ražnatoviću

Mađar Atila izlazi na crtu Ražnatoviću

Glavna zvezda bokserskog spektakla "Petko s Fight Night" planiranog za 28. decembar u Banjaluci biće, bez sumnje, najbolji srpski kruzeraš - Veljko Ražnatović! Naš borac je upravo saznao ime osmog rivala u profi karijeri. Pred verovatno krcatom halom “Borik” u prestonici Republike Srpske pokušaće da zabeleži i osmi trijumf među konopcima i to protiv daleko iskusnijeg, ali kao sajla zategnutog Mađara Atile Korde!


Bokserski spektakl u Banjaluci pred novu godinu


- On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “bič Božji” u Banjaluci - kao iz topa je ispalio Veljko i odmah dodao:

- Zna se - idem na nokaut, svoj peti!


Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.


- Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega - puca od samopouzdanja Ražnatović.


Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.
Borovčanin: Korda je veliki izazov za Veljka!

Brigu o karijeri Veljka Ražnatovića odnedavno je preuzeo Nenad Borovčanin, prvi čovek srpskog boksa. Bivši prvak Evrope svestan je snage i kvaliteta koji poseduje Mađar.


- Možda i prerana borba za Veljka, prejak je rival. Lično mislim da je u ovom momentu Korda za njega preveliki zalogaj, ali s obzirom na to da je Ražnatović hrabar borac i da je sam želeo ovakvog protivnika - onda će morati da ga pobedi u ringu. Tome se svi nadamo, ali će biti jako teško za njega, a za nas pored ringa uzbudljivo gledati taj meč. Ukoliko pobedi Mađara, onda je zaista spreman za velika dela. Meč je ugovoren u šest rundi, ali odmah i revanš ukoliko onaj ko izgubi bude to želeo - otkriva Borovčanin.


Veljkov učinak u karijeri

Mečeva    7

Pobeda    7

Nokauta    4


Atilin učinak u karijeri

Mečeva    22

Pobeda    14

Pobeda nokautom    11

Poraza    8

Poraza nokautom    6


Datum: 05.12.2019. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...