x

Đorđević skratio spisak pred SP u Kini

Đorđević skratio spisak pred SP u Kini

Posle utakmice sa Finskom u Zrenjaninu, u kojoj je Srbija ostvarila ubedljivu pobedu, selektor Aleksandar Đorđević odlučio je da pripreme za Svetski šampionat u Kini nastavi 14 igrača. 


U završnoj fazi priprema u timu neće biti Dejan Todorović, Aleksa Avramović i Nikola Jovanović.


Srbija u subotu u beogradskoj “Štark areni” od 21.00 sat igra protiv Litvanije. Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga, Srbija će od 16. do 18. avgusta učestvovati na "Akropolis kupu“, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.


Svi u plavom na Litvaniju


Naš nacionalni tim 20. avgusta putuje u Kinu, gde će imati poslednje tri provere pred Svetsko prvenstvo, pošto će u gradu Šenjangu 23. avgusta igrati protiv Italije, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i, na kraju, 27. avgusta protiv Francuske.


Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića iz Šenjanga putuju u Fošan, gde 31. avgusta u 9.30 po srednjeevropskom vremenu utakmicom D grupe protiv Angole otvaraju Svetsko prvenstvo u Kini. (Izvor: KSS)


Svetsko prvenstvo u košarci 2019 održaće se u periodu od 31. avgusta do 15. septembra 2019. godine, u Kini, u organizaciji Košarkaškog saveza Kine i Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).


Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u košarci 2019


Datum: 09.08.2019. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...