Svi u plavom na Litvaniju

U okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, Košarkaška reprezentacija Srbije će odigrati prijateljsku utakmicu sa velikim rivalom Litvanijom 10. avgusta (subota) u 21 sat u Štark Areni.


Svetsko prvenstvo u košarci za muškarce 2019 održaće se u periodu od 31. avgusta do 15. septembra 2019. godine, u Kini, u organizaciji Košarkaškog saveza Kine i Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).


Raspored utakmica i rezultati - Svetsko prvenstvo u košarci 2019


Košarkaška reprezentacija Srbije u najjačem sastavu dočekuje veoma jaku reprezentaciju Litvanije, jednog od favorita za osvajanje medalje u Kini. Uživo će se beogradskoj publici predstaviti reprezentativci Srbije i zvezde svetske košarke Jokić, Bogdanović, Marjanović, Bjelica, Teodosić…ali i Valančunas, mladi Sabonis i Jankunas…


Okupljanje reprezentacije Srbije pred SP u Kini


Poseban kuriozitet ove spektakularne utakmice je taj što će imati i humanitarni karakter. Polovina prihoda od ulaznica ići će UNICEF-u za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu.


Karte će se prodavati po popularnim cenama.

Nivo 400 po ceni od 400 i 500 dinara

Nivo 200 po ceni od 800, 1000 i 1200 dinara


Ekskluzivna mesta na parketu će se prodavati po ceni od 5.000 za prvi red, odnosno 3.500 za drugi red. Cene sedišta u Ložama biće 3.500 din.


https://www.tickets.rs/program/srbija-litvanija-1194


Košarkaški savez Srbije i UNICEF pozivaju gledaoce da svi dođu obučeni u plavo i tako svi zajedno ispratimo Reprezentaciju Srbije u Kinu. (Izvor: KSS)


Novi dresovi košarkaških reprezentacija Srbije


Datum: 30.07.2019. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...