G-Drive Racing tim na sajmu automobila

Kompanija NIS, vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, donosi posetiocima ovogodišnjeg Međunardnog salona automobila uzbudljivu avanturu trkačkog maratona pod nazivom „24 sata Le Mana“ („24 Heures de Le Mans“).


Posetiocim sajma biće predstavljen član G-Drive Racing tima, trostrukog šampiona Evropske serije „Le Mana“ i tradicionalnog učesnika dvadesetočasovnog „Le Man“ trkačkog izazova. Svi ljubitelji automobilizma imaće priliku da izbliza vide kako izgleda G-Drive Racing bolid, trkačka mašina G-Drive Racing tima, koji ove godine kreće u pohod na četvrtu šampionsku titulu Evropske serije „Le Mana“, kao i na pobedu u tom „hramu brzine“, kako neretko nazivaju najpoznatiju i najstariju trku izdržljivosti u svetu.


Zvanično gorivo G-Drive Racing tima je premijum G-Drive gorivo, koje je dostupno na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama u Srbiji i regionu.

Svi posetioci sajma automobila moći će da se upoznaju sa pogodnostima koje u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata na domaćem tržištu nudi kartica lojalnosti „Sa nama na putu“, čije mnogobrojne benefite koristi više od 700 hiljada potrošača, članova „Sa nama na putu“, programa lojalnosti kompanije NIS.

54. Sajam automobila održaće se u periodu od 22. do 31. marta 2019. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.


Beogradski sajam automobila po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca… predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…


Ovogodišnji sajam automobila, koji okuplja uvoznike i distributere putničkih automobila i prateće opreme, održaće se u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, 4, i 5 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.


Sve spremno za Beogradski sajam automobila i motocikala


Radno vreme sajma automobila biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 22. do 30. marta,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 31. marta, biti od 10:00 do 19:00 časova.


Datum: 11.03.2019.
Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sajam automobila 2019

POVEZANE VESTI...
+ Prvenstvo Beograda (B program): Medal...
+ Radnički bez bodova u Prokuplju
+ Prvenstvo Centralne Srbije (B program...
+ Sigurnom igrom do novih bodova
+ Ženski deo reprezentacije počeo sa...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...