Sve spremno za Beogradski sajam automobila i motocikala

Međunarodni sajam automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji je prošle godine obeležio izvanredan jubilej, 80 godina postojanja, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ predstaviće se posetiocima na Beogradskom sajmu tokom 10 sajamskih dana, od 22. do 31. marta 2019. godine.


Pod motom „U retrovizoru“, i ovogodišnje, 54. izdanje Salona automobila uistinu će biti najveći auto-moto događaj u tom trenutku u svetu. Kao jedan od samo 15 ovakvih automobilskih hepeninga u čitavom svetu u ovogodišnjem kalendaru OICA, krovne međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila, beogradskom Salonu pripada izuzetno „atraktivno“ mesto – između legendarnog, globalno harizmatičnog Ženevskog salona i onog u Seulu, jedne od prestonica svetske automobilske industrije.


Učešće na Salonu, u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5 Beogradskog sajma, obezbedilo je više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja, a neće izostati nijedan od proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.


G-Drive Racing tim na sajmu automobila


Pred posetiocima će se naći kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način. Sastavni deo te ponude su nova tehnološka rešenja u oblasti alternativnih pogona, ekološkog usavršavanja ili dizajnerskih iskoraka, a proizvođači su se i u predsajamskom periodu potrudili da najave desetine takvih iznenađenja.


Nije novost da se s najvećim nestrpljenjem i znatiželjom iščekuje najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog hepeninga – premijere, pogotovo one iz premijum i sportskog segmenta. I pogotovo s obzirom na činjenicu da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj legendarni Ženevski, te da se i prve svetske postpremijere, po logici stvari, očekuju upravo na Beogradskom sajmu.


Dugačka je, ali ne i finalizovana (podsećamo na moguća iznenađenja iz Ženeve) lista premijera i noviteta koje su najavili ovdašnji uvoznici i distributeri – Mercedes-Benc, BMW, Britiš Motors, Honda, Tojota… – i u premijum i u domaćem džepu dostupnijim segmentima.


Tenfore drumska strela na Beogradskom sajmu automobila


Trinaesto izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ će, pod sloganom „Vidimo puteve kojima još nismo prošli“, predstaviti najbogatiju ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući takođe brojne premijere i nove modele kvadova, odnosno ATV vozila, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Za razliku od prethodnih, ovogodišnji „Motopassion“ smestiće se u hali 2 nivo C Beogradskog sajma.

Strateški partneri – Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i generalni sponzor kompanija DDOR Novi Sad – i ove godine su nezamenjivi i kompetentni saradnici u realizaciji ovih manifestacija.

Verni posetioci ovih sajmova, zaljubljenici u automobile i motocikle, ali i onaj stručniji deo gostiju i javnosti, već zna da ih od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima su izbori „automobila godine“ u različitim kategorijama, „izbori za mis“… Jedan dan, „Family day“, biće cenom ulaznica dodatno prilagođen čitavim porodicama sa decom.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova.

Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za učenike i studente 200, a ulaznica za „Family Day“ (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu. 


Datum: 13.03.2019. Autor: Beogradski sajam

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...