Formula 1 i Netflix objavili detalje visoko očekivanog dokumentarca

Formula 1 i Netflix objavili su detalje o visoko očekivanom dokumentarcu o Formuli 1, pod nazivom “Drive to Survive” koji će biti emitovan upravo na Netflix-u od 08. marta 2019. godine.


Dokumentarac Formula 1: Drive to Survive predstavlja snažnu, visoko oktansku seriju od 10 delova, koja je po prvi put u istoriji dobila ekskluzivan i intiman pristup najvećem trkačkom prvenstvu na svetu. Izvršni producenti serije su James Gay Rees (Senna), dobitnik nagrade akademije, Paul Martin iz Box to Box Films-a i Sophie Todd.


Serija će otkriti istinitu priču o ovom sportu, neće se samo fokusirati na borbu za titulu svetskog prvaka, već će fanovima dati pravi uvid u privatne živote svojih heroja na stazi i van nje.


F1 Esport Seria učvrstila se na vrhu e-trka


Kako nova generacija vozača izlazi iz senke, Formula 1 je otvorila svoja vrata kako bi pružila dosada neviđen pristup vrhunskim vozačima, direktorima i vlasnicima timova, kako bi postavila scenu za nadolazeći talas konkurencije i izazova. Ne samo da se serija fokusira na sve najnovije akcije na stazi, već i na vreme i događaje van staze kako bi pružila jedinstven uvid u timove i ljude koji čine prvenstvo ovakvim kakvo jeste.


Serija daje fanovima pravi uvid u lične živote svojih heroja na stazi i van nje.


Serija će pokazati svaku fazu FIA Formula 1 Svetskog prvenstva, počevši u Melburnu, sa prvom trkom u kalendaru, i kulminirajući u Abu Dabiju na završnoj trci u sezoni.


Kalendar trka - FIA Formula 1 Svetsko prvenstvo 2019


Ian Holms (Ian Holmes), Direktor Media Rights-a, rekao je: “Dok se krećemo ka novoj generaciji Formule 1, oduševljeni smo što možemo da objavimo naš novi dokumentarac Formula 1: Drive to Survive. Ova zaista jedinstvena serija utelovljuje ovaj sport i pomaže nam da predstavimo i otkrijemo neispričane priče sa staze i van nje. Partnerstvo sa Netflix-om u kreiranju originalne serije stavlja nas u dobru poziciju da postanemo brend medija i zabave i privučemo nove fanove u ovaj sport.”


Pol Martin (Paul Martin) iz Box to Box Films-a izjavio je: “Netflix je savršena platforma na kojoj se može ispričati priča o ovom neverovatnom sportu. F1 je dugo bio svet šarenih likova, i super ega, uzbuđenja i drame, pobede i tragedije, ali do sada taj svet je u velikoj meri bio skriven i tajanstven od navijača. Serija Formula 1: Drive to Survive vodi gledaoce pravo u srce ovog sveta i pokazuje kako je živeti, raditi i trkati se u najbržem sportu na svetu.”


Rezultati trka - FIA Formula 1 Svetsko prvenstvo 2019


Datum: 22.02.2019. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...