x

Formula 1 i Netflix objavili detalje visoko očekivanog dokumentarca

Formula 1 i Netflix objavili detalje visoko očekivanog dokumentarca

Formula 1 i Netflix objavili su detalje o visoko očekivanom dokumentarcu o Formuli 1, pod nazivom “Drive to Survive” koji će biti emitovan upravo na Netflix-u od 08. marta 2019. godine.


Dokumentarac Formula 1: Drive to Survive predstavlja snažnu, visoko oktansku seriju od 10 delova, koja je po prvi put u istoriji dobila ekskluzivan i intiman pristup najvećem trkačkom prvenstvu na svetu. Izvršni producenti serije su James Gay Rees (Senna), dobitnik nagrade akademije, Paul Martin iz Box to Box Films-a i Sophie Todd.


Serija će otkriti istinitu priču o ovom sportu, neće se samo fokusirati na borbu za titulu svetskog prvaka, već će fanovima dati pravi uvid u privatne živote svojih heroja na stazi i van nje.


F1 Esport Seria učvrstila se na vrhu e-trka


Kako nova generacija vozača izlazi iz senke, Formula 1 je otvorila svoja vrata kako bi pružila dosada neviđen pristup vrhunskim vozačima, direktorima i vlasnicima timova, kako bi postavila scenu za nadolazeći talas konkurencije i izazova. Ne samo da se serija fokusira na sve najnovije akcije na stazi, već i na vreme i događaje van staze kako bi pružila jedinstven uvid u timove i ljude koji čine prvenstvo ovakvim kakvo jeste.


Serija daje fanovima pravi uvid u lične živote svojih heroja na stazi i van nje.


Serija će pokazati svaku fazu FIA Formula 1 Svetskog prvenstva, počevši u Melburnu, sa prvom trkom u kalendaru, i kulminirajući u Abu Dabiju na završnoj trci u sezoni.


Kalendar trka - FIA Formula 1 Svetsko prvenstvo 2019


Ian Holms (Ian Holmes), Direktor Media Rights-a, rekao je: “Dok se krećemo ka novoj generaciji Formule 1, oduševljeni smo što možemo da objavimo naš novi dokumentarac Formula 1: Drive to Survive. Ova zaista jedinstvena serija utelovljuje ovaj sport i pomaže nam da predstavimo i otkrijemo neispričane priče sa staze i van nje. Partnerstvo sa Netflix-om u kreiranju originalne serije stavlja nas u dobru poziciju da postanemo brend medija i zabave i privučemo nove fanove u ovaj sport.”


Pol Martin (Paul Martin) iz Box to Box Films-a izjavio je: “Netflix je savršena platforma na kojoj se može ispričati priča o ovom neverovatnom sportu. F1 je dugo bio svet šarenih likova, i super ega, uzbuđenja i drame, pobede i tragedije, ali do sada taj svet je u velikoj meri bio skriven i tajanstven od navijača. Serija Formula 1: Drive to Survive vodi gledaoce pravo u srce ovog sveta i pokazuje kako je živeti, raditi i trkati se u najbržem sportu na svetu.”


Rezultati trka - FIA Formula 1 Svetsko prvenstvo 2019


Datum: 22.02.2019. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...