x

Punim gasom na Zvezdu za prolaz u četvrtfinale

Punim gasom na Zvezdu za prolaz u četvrtfinale

Šampione jesenjeg dela prvenstva Super B lige i aktuelne osvajače Kupa Srbije-grupa zapad, rukometaše Radničkog 1964, očekuje u sredu 20. februara u hali „Jezero“ jedan od najvećih izazova u istoriji kluba.

U okviru osmine finala Kupa Srbije će ugostiti  Crvenu Zvezdu iz Beograda i pokušati da skinu skalp renomiranom protivniku i tako dođu na korak do plasmana na Final Four.

-U osmini finala ćemo ukrstiti koplja sa Crvenom zvezdom, što će biti odlična prilika da vidimo gde smo trenutno u odnosu na najbolje srpske klubove i velika šansa da se  eventualnom pobedom približimo završnici Kupa, jer bi u 1/4 finalu igrali protiv ekipe iz našeg ranga takmičenja. Ime našeg protivnika je dovoljan motiv za sve nas da damo sve od sebe i dokažemo da nam je sledeće godine mesto u Super ligi. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, nadam se da će doći i oni najvatreniji, da i naši mladi igrači osete tu atmosferu jer, govorim iz iskustva, kada igrate protiv Zvezde uz Crvene Đavole sve je lakše i izvlačite iz sebe maksimum.- najavio  je rukometni spektakl u Kragujevcu golman Radničkog 1964 Dušan Petrović

Početak utakmice je zakazan za 20 časova a pravdu će deliti sudijski par Danijel Trivković i Boriša Milosavljević iz Beške.

Datum: 20.02.2019. Autor: R64 media team

PROČITAJTE JOŠ...