x

Adidas otkriva novi rezervni dres FK Čelzi za sezonu 2013/14

Adidas otkriva novi rezervni dres FK Čelzi za sezonu 2013/14
Adidas i FK Čelzi danas su otkrili novu rezervnu opremu za nastupajuću sezonu 2013/14. Odmah nakon uspešnog lansiranja novog dresa putem inovativne kampanje "Plavo je i to je jedino važno", adidas je predstavio izuzetan dres koji će se nositi kao druga opcija u sezoni 2013/14.

Novi dizajn kao osnovnu boju ima belu, i to je već šesti put da Čelzi kao rezervnu opciju koristi ovu kombinaciju boja. Pruga je jasna asocijacija na ikonske bele dreseve kluba sa plavim i crvenim ivicama iz šezdesetih godina prošlog veka.  Crvena boja označava povratak, jer se pojavljuje po prvi put od sezone 2010/11. Novi dres je dostupan u pretprodaji, a u prodaji će se naći od 4. jula 2013. godine.

Tehnologija
Ovaj beli dres tradicionalnog stila napravljen je uz pomoć najnovijih tehnologija adidasa, tako da u isto vreme ne samo da evocira značenje istinske pripadnosti plavima, već i omogućava igračima Čelzija da na terenu budu bolji od svojih protivnika.

Climacool - adidas ClimaCoolT tehnologija obezbeđuje mešavinu materijala koji kontrolišu toplotu i vlažnost, imaju ventilacione kanale i 3D tkaninu kako bi se protok vazduha ka koži poboljšao  u ključnim zonama zagrevanja.



Datum: 07.06.2013. Autor: Bojana Tošić

PROČITAJTE JOŠ...