Adidas RUN & FUN tim zajedno trčao Beograski maraton

U dobrom raspoloženju i odličnoj formi, u jarko žutim majicama, adidas RUN and FUN ekipa bila je spremna na startu Trke zadovoljstva, ovogodišnjeg 26. Beogradskog maratona. Blizu 100 ljubitelja trčanja obojili su ovogodišnji maraton energijom žute boje i pokazali da je važno biti deo tima i istrajati do cilja zajedno.

U RUN and FUN ekipi trčao je i Andrej Maričić, prvi pobednik VIP Surviver-a, koji je podelio svoje iskustvo o istrajnosti sa svim ostalim članovima tima, kao pripadnik adidasove zajednice ljubitelja trčanja.

Žuti RUN and FUN tim deo je zajednice fanova trčanja, koju čine Funneri, Weighteri i Fitteri , grupe organizovane u okviru Run and Fun platforme na adidas running Facebook stranici http://www.facebook.com/adidasRunning/app.

Grupa Funneri namenjena je onima kojima je trčanje pre svega zabava i kojima je za to potrebna dobra ekipa. Weighteri tokom treninga pokušavaju da oslabe i pronađu motivaciju da vrate svoje telo u formu, prateći strog režim ishrane. Fitteri okupljaju sve one koji aktivno trče i žele da postignu bolje rezultate i budu u top formi.

Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi, a redovni treninzi su organizovani na Adi Ciganliji. Nezavisno od zajedničkih treninga, Run and Fun aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja će moći da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

Prijavi se i postani deo najveće zajednice trčanja na http://www.facebook.com/adidasRunning/app!Datum: 22.04.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...