BetWinner

Kaldrmaši i prijatelji za Julijana

Udruženje građana „Kaldrmaš“ iz Kragujevca u saradnji sa proslavljenim srpskim košarkašem Nikolom Lončarom i uz nesebičnu pomoć Skupštine grada Kragujevca i velikog broja prijatelja i donatora organizuje humanitarnu spektakl utakmicu  „KK KALDRMAŠ ALL STAR“ -LONČAR I PRIJATELJI“.

Sav prihod sa utakmice je namenjen nastavku lečenja mladog kragujevačkog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Ponoćna šetnja oktobra 2014-te je bila kobna za Juliana ( 21) koga je grupa huligana napala bez ikakvog povoda i nožem teško povredia desno oko. Od tog trenutka kreće njegova životna bitka u cilju izlečenja preko Beograda, Belgije do Rusije. Da bi povratio vid i nastavio prekinutu karijeru, neophodno je izvršiti  još 3 operacije na oku za koje je potrebno prikupiti znatna novčana sredstva.

Udruženje građana „Kaldrmaš“ pokretač  velikog broja humanitarnih akcija i Nikola Lončar pozivaju građane Kragujevca i cele Srbije da prisusutvuju ovom spektaklu i daju svoj mali doprinos u cilju izlečenja i nastavka karijere Juliana Bogdanovića.

Za tim  „KK KALDRMAŠ ALL STAR“ će nastupiti veliki broj igrača KK Radnički iz zlatnog perioda 2009-2014-te godine kojima će se suprotstaviti ekipa pod komandnom palicom Nikole Lončara koju sačinjavaju trenutni igrači KKK Radnički I poznati prijatelji proslavljenog asa..

Utakmica se igra u subotu 2.jula u kragujevačkoj hali „Jezero“ sa početkom u 20 časova.

NAŠE MALO JULIANU ZNAČI MNOGO.

DA POBEDIMO ZAJEDNO !!


Datum: 29.06.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...