x

Kaldrmaši i prijatelji za Julijana

Kaldrmaši i prijatelji za Julijana

Udruženje građana „Kaldrmaš“ iz Kragujevca u saradnji sa proslavljenim srpskim košarkašem Nikolom Lončarom i uz nesebičnu pomoć Skupštine grada Kragujevca i velikog broja prijatelja i donatora organizuje humanitarnu spektakl utakmicu  „KK KALDRMAŠ ALL STAR“ -LONČAR I PRIJATELJI“.

Sav prihod sa utakmice je namenjen nastavku lečenja mladog kragujevačkog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Ponoćna šetnja oktobra 2014-te je bila kobna za Juliana ( 21) koga je grupa huligana napala bez ikakvog povoda i nožem teško povredia desno oko. Od tog trenutka kreće njegova životna bitka u cilju izlečenja preko Beograda, Belgije do Rusije. Da bi povratio vid i nastavio prekinutu karijeru, neophodno je izvršiti  još 3 operacije na oku za koje je potrebno prikupiti znatna novčana sredstva.

Udruženje građana „Kaldrmaš“ pokretač  velikog broja humanitarnih akcija i Nikola Lončar pozivaju građane Kragujevca i cele Srbije da prisusutvuju ovom spektaklu i daju svoj mali doprinos u cilju izlečenja i nastavka karijere Juliana Bogdanovića.

Za tim  „KK KALDRMAŠ ALL STAR“ će nastupiti veliki broj igrača KK Radnički iz zlatnog perioda 2009-2014-te godine kojima će se suprotstaviti ekipa pod komandnom palicom Nikole Lončara koju sačinjavaju trenutni igrači KKK Radnički I poznati prijatelji proslavljenog asa..

Utakmica se igra u subotu 2.jula u kragujevačkoj hali „Jezero“ sa početkom u 20 časova.

NAŠE MALO JULIANU ZNAČI MNOGO.

DA POBEDIMO ZAJEDNO !!


Datum: 29.06.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...