OSD Beograd proslavilo 71. rođendan

Omladinsko sprotsko društvo Beograd (OSD Beograd) sednicom Upravnog odbora i malom svečanošću u prostorijama na stadionu OFK Beograda na Karaburmi, obeležilo je 71. rođendan u prisustvu brojnih članova i prijatelja sportske porodice plavo - belih.

- Članovi OSD Beograd dele sudbinu celog srpskog sporta, suočeni sa stalnom borbom da finansijski prežive, ali i da sačuvaju visok nivo rezultata – istakao je  Ljubiša Đurović predsednik Skupštine OSD Beograd.-  Nadamo se da će posle ovih izbora država zakonom konačno urediti model privatizacije klubova i sportskih organizacija, jer je jedini način da se, kroz ulaganja privatnog kapitala, reše neki od gorućih problema srpskog sporta.

Ljubiša Đurović, koji je i predsednik UO OKK Baograda saopštio je i lepu vest za sve navijače košarkaša u plavo - belom:
- Sala na mestu nekadašnje „Žućkove avlije“ u Ulici Zdravka Čelara će polovinom aprila biti svečano otvorena. Trenutno se čisti, pere i uređuje.

Na sednici Upravog odbora OSD Beograd predsednik Moma Minić i Božidar Milenković, direktor OSD Beograd, govorili su o pripremi Skupštine OSD Beograd sredinom maja, na kojoj će, uz usvajanje novog Statuta OSD Beograd, biti reči i o nekim kadrovskim promenama. Sednici su prisustvovali delegati svih osam klubova.
Omladinsko sportsko drušvo Beograd osnovano je 25. marta 1945. Trenuto, ima osam klubova - fudbalski, šahovski, atletski, ženski rukometni, džudo, košarkaški, biciklistički i tenski. Ranije su postojale i muška rukometna sekcija, rvačka sekcija i  klub u hokeju na ledu.  Društvo ima blizu 3.000 članova.


Datum: 23.03.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...