x

Proslava 50 godina postojanja i rada AK Veteran

Atletski klub "Veteran" Beograd održaće svečanu sednicu povodom velikog jubileja,  proslave  50 - godišnjice postojanja i rada, 27. aprila 2013. godine u sali 1 gradske opštine Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 167, sa početkom u 11.00 časova.

Pozivamo sve članove našeg kluba kao i veterane iz drugih klubova širom Srbije, sportske radnike i naše sponzore da nam se pridruže da zajedno obeležimo i proslavimo 50 godina postojanja i rada našeg kluba.

Na ovoj svečanoj sednici nameravamo da uručimo Povelju Predsedniku Skupštine  AK "Veteran" Franji Mihaliću za životno delo -  vrhunske sportske rezultate, srebrnu olimpijsku medalju iz Melburna 1956. godine i najvećem promoteru neprolaznih sportskih vrednosti.

Tom prilikom uručićemo i druga vredna priznanja i nagrade zaslužnim sportistima i sportskim radnicima, rekorderima Balkana, sponzorima i sportskim savezima.Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naš gost i Vašim prisustvom uveličate naš redak jubilej i veliku svečanost.Datum: 25.04.2013. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...