Eminentni predavači na nacionalnom strukovnom seminaru

U prostorijama Badminton saveza Srbije u nedelju, 13. decembra 2015, održan je Nacionalni strukovni seminar. Odlična predavanja eminentnih stručnjaka pratilo je preko 20 učesnika iz nacionalnih badminton klubova i to Nikola Mijačić, Miodrag Kaličanin, Mladen Janić, Mateja Manić, Andreja Andrić, Radomir Kosojević, Radomir Jovović (BK Beograd), Mirjana Vasić, Andreja Todorović (BK Ravens KG, Kragujevac), Marija Bulatović, Ivan Buđa, Branislav Aleskić (BK Clear, Beograd), Ivan Kovačević, Milica Uskoković (BK Pančevo), Dragan Antić, Borko Petrović (BK Zmajevi, Kruševac), Milovan Damnjanović (BK Ekstaza, Latković), Milica Simić, Milan Barbir, Nenad Milošević (BK Novi Sad / BK Helianthus) i Stanislav Dimitrijević (BK Fanatik, Vršac). 


Nakon uvodnog govora Radomira Jovovića, predsednika Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, reč je uzela direktorka Antidoping agencije Srbije dr Milica Vukašinović-Vesić koja je održala predavanje na temu “Biološki pasoš sportiste”. Za svoje predavanje, koje je sastavni deo kontinuirane antidoping edukacije, dr Milica Vukašinović-Vesić je nagrađena dugotrajnim aplauzom koji je sačekao i narednog predavača.


Na “scenu” je izašao dr Marko Stojanović, docent na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Novom Sadu. Stojanović je na veoma inspirativan i kreativan način govorio na temu “Mobilnost vs stabilnost – magični sastojak savremene trenažne kuhinje”. Mr Milan Barbir, glavni trener badminton reprezentacija Srbije, održao je predavanje na temu “Taktika u funkciji vremena”. Tačku na Nacionalni strukovni seminar stavio je predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije Radomir Jovović koji je uputio prisutne o primeni “Shuttle time” projekta Svetske badminton federacije koji se u našoj zemlji sporvodi već pet godina. Jovović je pojasnio šta je do sada urađeno, kakvi su planovi i očekivanja od ovog projekta čiji je cilj popularizacija badmintona kao školskog sporta.


Badminton savez Srbije se i ovoga puta pokazao kao dobar organizator i domaćin. Na kraju seminara za sve učesnike je priređen koktel.


Datum: 15.12.2015. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...