x

Kuglaški štand u epicentru Bulevara svetskih šampiona

Kuglaški štand u epicentru Bulevara svetskih šampiona

Vojko Pavlović, generalni sekretar Kuglaškog saveza Srbije dobro je uočio i, potom, odmah i istakao naziv „Bulevar svetskih šampiona“ na štandu KSS na Sajmu sporta „Susret šampiona 2015“ u hali 1 Beogradskog sajma!

- Ovaj deo jeste bulevar svetskih šampiona – prvo došetate na štand Fudbalskog saveza Srbije čiji su mladi fudbaleri prvaci sveta, potom, posle dva koraka na štand Kuglaškog saveza Srbije čiji su seniori šampioni sveta a mladi kuglaši imaju ove godine tri svetska zlata, a onda ste za tri koraka kod naših prvih komšija - tenisera i naravno kod šampiona svih šampiona Novaka Đokovića – kaže Vojko Pavlović.- Imamo zlatom okićen komšiluk, a i zaslužili smo, na poslednja četiri kuglaška Šampionata sveta seniori imaju tri ekipna zlata i bronzu, dok su juniori trostruki uzastopni ekipni prvaci sveta i oborili su i svetski ekipni omaladinski rekord.

Štand KSS bio je pun uvak rado viđenih gostiju. Vojko Pavlović je dočekao kolegu, generalnog sekretara Kuglaškog saveza Vojvodine Lazara Šunjku, kao i druge goste, sekretare opštinskih saveza koji su pratili seminar Sportskog saveza Srbije za prve operativce granskih i opštinskih saveza i organizacija. Najdraži gosti bili su unuci Milana Ostojića, predsednika Disciplinske komisije KSS, Aleksander i Nikolas (koji se i u opštoj vrevi uspavao u kolicima), koji su doveli na štand svoje drugare, blizance tenisera Nenada Zimonjića i pozirali sa njima na „dedinom štandu“.

Kuglaški savez Srbije predstaviće se na Sajmu sporta u nedelju 29. novembra u od 15,30 časova.

Sajam, koji organizuje Sportski savez Srbije uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije trajaće do nedelje 29. novembra. Pomogli su organizaciju Koka Kola sistem i Derbi banane. Ulaz je slobodan.

Datum: 29.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...