adidas predstavlja gostujući dres Fudbalske reprezentacije BIH

Revanš utakmica između fudbalera Bosne i Herecegovine i Republike Irske za baraž EURO 2016 u Francuskoj zakazana je za 16. novembar u Dablinu, a izabranici trenera Mehmeda Baždarevića će zaigrati u novim adidas dresovima.

adidas je za „Zmajeve“ kreirao novi dres koji će nositi na gostujućim mečevima, a na njemu dominira bela boja, sa sivim prugama i tri plave crte.


Novi dres je napravljen je od climacool tehnologije koja omogućava idealnu ventilaciju u svim klimatskim uslovima. Ovo je jedinstven sistem ventilacije koji pomaže telu da ostane suvo i za vreme veoma napornih takmičenja i treninga što će u mnogome pomoći igračima tokom 90 minuta napete igre. Climacool tehnologija omogućava koži da diše i sprečava zadržavanje vlage i toplote.


Novi dres Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine biće dostupan širom sveta u adidasovim maloprodajnim objektima, kod partnerskih prodavaca ili putem sajta www.adidas.com/worldcup. Priključite se adidasovom razgovoru o fudbalu na adresi www.facebook.com/adidasfootball  ili Twitter-u: @adidasfootball #allin or nothing.

Datum: 13.11.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...