x

Novac od karata za lečenje Teodore

 Novac od karata za lečenje Teodore
Muška rukometna reprezentacija Srbije odigraće sa selekcijom Egipta poslednji meč provere pred Svetsko prvenstvo u Španiji. Dve reprezentacije odigraće humanitarnu utakmicu, u nedelju, 6. januara 2013. godine, u 15.45 sati u Vrnjačkoj Banji.          

Rukometni savez Srbije odlučio je da sav prihod od prodatih karata, čija je cena 100 dinara, ide u humanitarne svrhe. Novac koji će biti prikupljen doniraće se za lečenje Teodore Stjepanović iz Vrnjačke Banje, koja ima devet godina, i boluje od tumora abdomena.

Pozivamo sve ljubitelje sporta, a pogotovo rukometa, da dođu u halu "Vlade Divac", u Vrnjačku Banju, i pomognu maloj Teodori koja je učenica OŠ "Popinski Borci".

Podsećamo da se Svetsko prvenstvo u rukometu za muškarce održava od 11. do 27. januara ove godine u Španiji. Naša reprezentacija odigraće dve utakmice provere pred prvenstvo, sa selekcijama Makedonije i Egipta. Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi C, sa selekcijama Južne Koreje, Belorusije, Saudijske Arabije, Poljske i Slovenije.Datum: 04.01.2013. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...