x

21. Kritična masa u Beogradu

21. Kritična masa u Beogradu

21. Kritična masa u Beogradu odžaće se subotu, 29. decembar 2012. godine sa početkom u 17 časova sa Trga Republike. Fotografije sa prethodne Kritične mase možete preuzeti i pogledati na sledećem linku: http://www.uzb.rs/fotografije.html

Kritična masa je spontani događaj, mesečna proslava biciklizma (ne protest). Nema vlasnika niti organizatora i tiče se građana i građanki na najdirektniji način. To je društveni događaj koji se odvija u preko 300 gradova širom sveta, sa ciljem skretanja pažnje na probleme sa kojima se biciklisti i biciklistkinje susreću u svakodnevnom saobraćaju. U Beogradu se održava svake poslednje subote u mesecu.

Putanju Kritične mase u Beogradu možete pronaći ovde: http://www.uzb.rs/kriti269na-masa.html

21. KRITIČNA MASA SPECIJAL:
- NA KRAJU VOŽNJE GRATIS PIĆE ZA SVE BICIKLISTE I BICIKLISTKINJE U PABU BROD, Bulevar despota Stefana 36.

- PREDLAŽEMO: Ako vas interesuje da se zabavite, čujete muzike, možda kupovinom novogodišnje šolje pomognete BG:bebi klub, dođite nešto ranije i budite deo Trga otvorenog srca.

Kritična masa je značajan događaj za grad Beograd koji je okupio entuzijaste, građane i građanke koji bicikl koriste kao svakodnevno prevozno sredstvo i one koji ga koriste za nešto više od toga.

Bitno je da nam se pridruže svaki biciklista i svaka biciklistkinja, a dobrodošli su i roleraši, skejteri i drugi točkaši, zato vas molimo za medijsku podršku bilo kog oblika.Datum: 27.12.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...