x

ŽRK Radnički ovog vikenda u Kupu Kupova

ŽRK Radnički ovog vikenda u Kupu Kupova

Ekipu Radničkog ovog vikenda očekuje dvomeč drugog kola Kupa pobednika Kupova EHF sa talijanskom ekipom Jomi. Povodom toga je održana konferencija za štampu u prostorijama kluba.

- Ekipu Jomi ne poznajemo dovoljno,ono što znamo je da su vrlo iskusna ekipa, dugo igraju zajedno i da gaje vrlo čvrstu igru u odbrani. Obično u ovakvim duelima je prva utakmica teža upravo iz činjenice da su nam nepoznanica,ali smo mi spremni da odreagujemo na očekivana taktička iznenađenja.Prosek naše ekipe je 19 godina i većini igračica će ovo biti prvo evropsko iskustvo,ali će dati svoj maksimum da se predstave u najboljem svetlu.Sve devojke su spremne i uveren sam da će publika uživati u dobroj igri i nadam se našem prolasku u treće kolo ovog renomiranog takmičenja-jasan je šef struke Aleksandar Radosavljević.

- Pakleno smo se spremale za evropsku premijeru u Kragujevcu ove sezone.Znamo šta nas čeka i željno čekamo početak utakmice.Daćemo svoj maksimum i ostaviti srce na terenu u želji da izborimo prolazak u narednu rundu.Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam u toj želji jer ovoj mladoj ekipi je podrška sa tribina neophodna-poručila je Anđela Janjušević najbolji mladi desni bek Evrope.

Podsećamo da se prva utakmica igra u subotu 24.oktobra u hali „Jezero“ sa početkom u 18 časova,a druga je zakazana dan kasnije u nedelju 25. oktobra u 17 sati.

Utakmice sude sudijski par iz Rusije Konstantin Eršov i Anton Pavliukov dok je delegat Arijana Vojić iz BIH.

Datum: 23.10.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...