x

Šampionke započele pripreme za narednu sezonu

Šampionke započele pripreme za narednu sezonu Autor fotografije: Nikola Mladenović
Rukometašice Radničkog su večeras u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi Sampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju. Trener Aleksandar Radosavljević je izvrsio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na proslu sezonu.

-Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju sto bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju iskusenja na tri fronta.Ciljevi su isti ali sa podmladjenim sastavom. Tim je koncipiran tako da će Risović, Prijović, Janjusević, Radosavljević i Dukić biti te igračice koje će izneti najveći teret a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke što pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo-jasan je šef struke Aleksandar Radosavljević.

Novopečeni kapiten Jovana Risović pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi šampionke ističe i sledeće :
- Svoje ciljeve znamo, polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti  Knjaz Milos. imaju zaista dobru ekipu i ulogu favorita prepuštamo njima. Ipak,verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost, borba i atmosfera u ekipu koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.

 -Izvršili smo smenu generacija na koju smo delimično I bili prinuđeni i mislim da  smo uradili pravu stvar što će vreme i pokazati. Ciljevi ovog kluba su uvek najviši mogući i tako će biti i ove sezone. Ono što nas prvo očekuje su kvalifikacije za učeće u Ligi Šampiona koje će se odigrati 12/13 septembra u Norveškom Dramenu. U polufinalu ćemo se sastati sa ekipom Đera, na megdan idemo bez bele zastave, igraćemo i boriti se do kraja. Već smo jednom pokazali da su iznenađena moguća-poručuje prvi čovek Radničkog Goran Stanisić.

Tigrice odlaze u petak 31.jula na Rudnik gde će obaviti bazični deo priprema.

Datum: 31.07.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...