x

Svečano otvaranje klizališta na Adi Ciganliji

 Svečano otvaranje klizališta na Adi Ciganliji

U petak, 21. decembra 2012. godine, u 17 sati, na Adi Ciganliji će svečano biti otvorena zimska sezona na velikom otvorenom klizalištu. Čast da otvore klizalište imaće svi mali i veliki klizači koji dobro naoštre klizaljke i dođu da uživaju u svom omiljenom kutku Beograda.

Za sve drage goste, Ada Ciganlija pripremiće tople čajeve koje će im deliti pored klizališta, kako bi se malo zagrejali u pauzama čarolije na ledu. Događaj ne bi bio potpun bez muzike, te su se kao i prethodnih godina na Adi pobrinuli da svi ljubitelji leda klizaju uz svoje omiljene pesme.

JP "Ada Ciganlija" jubilarnu, petu godinu za redom svim svojim posetiocima pruža najbolju zimsku zabavu na najvećem otvorenom klizalištu u gradu na kojem su ulaz i klizaljke potpuno besplatni. Pored toga, tokom školskog raspusta, svima koji se nisu okušali na ledu, na raspolaganju će biti besplatna škola klizanja koja će raditi svakog dana od 10 do 16 časova. Po završetku raspusta, škola klizanja nastavlja sa radom, svakog vikenda u istom terminu. Školu klizanja će voditi profesionalni instruktori ovog sporta.

Na klizalištu će tokom narednih meseci biti organizovane razne zanimljive aktivnosti, a zabava će potrajati dokle god to vremenski uslovi budu dozvolili. Radno vreme klizališta je svakog dana od 10 do 20 sati. Klizalište se, kao i prethodnih godina, nalazi na rukometnom terenu, na Adi Ciganliji, u blizini kružnog toka.


Datum: 21.12.2012. Autor: JP Ada Ciganlija

PROČITAJTE JOŠ...