x

Andrejević najbolji skajboler

Andrejević najbolji skajboler

Skajboleri su održali završni turnir u seniorskoj konkurenciji (mešoviti). Domaćin je bio SC Lokomotiva, igralo se na veštačkoj travi. Za titulu najboljeg borilo se 11 muškaraca i jedna devojka.

Posle sjajnih mečeva, sa puno atraktivnih poteza, titulu najboljeg osvojio je Andreja Andrejević, član kluba Arena. On je u polufinalu pobedio već osam godina neprikosnovenog Branka Kerkeza, a u finalu je bio bolji od Marka Ostojića 15:11. Kerkez je na kraju uspeo da osvoji treće mesto.

Sjajan skajbol dan. Bilo je i publike, koja je uživala u ovom neobičnom i ni malo lakom sportu. Andrejević je zabeležio četiri pobede i bio je zaista sjajan. Pohvalio bi i Ostojića, koji je ponovo drugi, prošle godine je takođe bio vicešampion. Hvala i Ministarstvu omladine i sporta, bez čije podrške ne bi mogli organizovati takmičenja i promociju skajbola – istakao je Momčilo Božić, selektor reprezentacije Srbije i delegat na mečevima.


Skajboleri su ove godine održali i kampove za perspektiovne mlade, kao i promocije u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu i Velikom Gradištu.


Datum: 06.10.2015. Autor: Kristina Jovanović

PROČITAJTE JOŠ...